Siemens Turkije CEO Development: Iedereen vervelingSiemens CEO kalkoen ontwikkelen van iedereen in nood
Siemens CEO kalkoen ontwikkelen van iedereen in nood

Siemens Turkije, Chairman en CEO van Hüseyin Gelis, waaruit blijkt dat zij zijn 163 jaar in Turkije "We 1 jaar in normale periodes, we doen 5-jarenplan, zijn we nu gaan over onze plannen om de 3 maanden. Soms herzien we elke maand Gelis, "2019 zou een goede zaak zijn om een ​​zeer optimistisch iets te zeggen," zei hij.

Siemens Turkije, Chairman en CEO van Hüseyin Gelis, CumhuriyetŞehriban Kıraç'in beantwoordt de vragen.

Siemens Turkije Voorzitter van de Raad van Bestuur en chief executive officer (CEO) en de International Investors Association (YASED) Vice President Hüseyin Gelis, "Elk bedrijf of vandaag de beleggers gaat super alles in Turkije van u, is er een probleem. Iedereen in moeilijkheden ziet het, "zei hij.

Ze probeerden om meer te investeren in dit proces te brengen, maar beleggers verwachten dat de periode dat het creëert ook een domino-effect dat Development, problemen vugula wanneer het wordt uitgedrukt dat Turkije moet worden verteld beter uit.

De vragen van Kıraç en de antwoorden van Gelis luiden als volgt:

Financieringsmoeilijkheden

Hoe beoordeelt u het licht van de recente economische ontwikkelingen in Turkije te zien?
Elk bedrijf of investeerder gaat super vandaag alles te krijgen in Turkije, is er een probleem. potentieel van Turkije niet iets te veranderen. Het heeft nog steeds jonge bevolking, ondernemerschap. Maar vandaag zit iedereen in de problemen. Het belangrijkste leed is financiën. Het heeft over de details goed uitzien, niet alleen Turkije probleem, omdat de meeste problemen. De laatste jaren zijn de rentetarieven in het buitenland erg laag, dus iedereen zou ons krediet moeten lenen, laten we in projecten investeren. Daarna begon het beeld te veranderen. De rentetarieven nemen toe. Ze omvatten ook landenrisico's. In de afgelopen jaren hebben bedrijven rente op leningen kunnen betalen. Toen namen de faillissementen aanzienlijk toe. We moeten dit begrijpen. Moet in details treden, waarom is het, seizoensgebonden?

De meeste van onze klanten zeggen nu dat ze zich meer richten op buitenlandse projecten. Dat is goed. Maar u kijkt naar de groeisnelheid van Duitsland dit jaar zal 0.6 zijn. Het proces van de Brexit Dit is een zeer ernstige zaak, want als de sterkste economie van Europa niet groeit, zullen onze bedrijven die in het buitenland zijn gericht, worden beïnvloed. Ik denk dat we een wereldwijde recessie kunnen doormaken. We moeten meer bestuderen.

Domino-effect

Heeft Turkije hebben een ernstige impact op de wereldwijde recessie?
- We leven niet op een eiland. Turkije maakt deel uit van de mondiale markt. Voor hem, als er een ernstig probleem in het buitenland is, heeft dit gevolgen voor ons. Als we in de richting van een wereldwijde recessie in 2019-2020 Turkije zal worden beïnvloed, natuurlijk. De Turkse economie zal dit yılxnumx krimpen gezegd. Nul of 1.5 procent groei, hoewel de recessie voor Turkije. dus we hebben het hier meer investeringen in Turkije te brengen als een investeerder in dit proces. Wereldwijde beleggers zijn voorzichtig. Ze zeggen dat we voorzichtig moeten wachten. Dat is als een domino-effect. Iedereen wacht.

We moeten meer praten

Wat denk je dat de regering tijdens de crisis niet had verwacht?
- In Turkije, dus we hadden vele crises. Als er een risico is, is het erg belangrijk om dit risico te accepteren en te communiceren. Ze doen dit ook. We moeten praten over serieuzere zaken. Vertrouwen is erg belangrijk. We kunnen uit deze crisis komen, we zijn er eerder geweest. Ik zie deze. Eigenlijk moet iedereen zichzelf voorbereiden. In het Engels is er zoiets als 'beste scenario, worst case scenario'. We moeten haar plannen. Beleggers bevinden zich in de wachtfase. Sommige van de grote projecten marcheren met veel moed en ze zijn goed.
Maar ik zie in deze periode meer investeringen in de markt, meer onderhoud, service, besparingen, energiebesparende projecten.

Elke maand plan

Wanneer de belegger in het wachtproces heeft gezegd, zal het duren hoelang het zal wachten. Welke onzekerheden zie je bij het plannen voor de toekomst?
- Wij zijn actief in Turkije sinds 163 jaar. We zagen hem voor potentiële de hele tijd Turkije. Als we 1 jaarlijks, 5-jaarplan in normale perioden plannen, passeren we nu elk 3-maandplan. Soms gebeurt het elke maand. er is een mooie kant van digitalisering. U kunt de gegevens elke dag controleren. We maken onze plannen in een kortere tijd en ondernemen actie. We zijn meer voorzichtig.

Reflexbeslissingen moeten niet worden genomen

De bezorgdheid van beleggers in Duitsland in de voorgaande jaren was veiligheid, en wat heeft het nu vervangen?
- De betrekkingen tussen Turkije en Duitsland is eigenlijk een liefde. De vrienden spreken eerlijk. Hebben ze allemaal loste de problemen tussen Duitsland en Turkije? Nee. We moeten er nog steeds over praten. We moeten samen de oplossing vinden voor sommige kwesties. Maar communicatie is verbeterd en het vordert. Vandaag de dag toeristen terug naar Turkije te komen. Meer toeristen die geld willen we zien in Turkije. Vertrouwen in hem is erg belangrijk, communicatie is erg belangrijk. Het is erg belangrijk om eerlijke informatie te geven.

De dollar wisselkoers stijgt het buitenland wanneer een beslissing werd met betrekking tot de terugkeer naar Turkije. 32 beslissing over de bescherming van de waarde van Turkse valuta. Wij, als binnenlandse en buitenlandse investeerders, hebben gezegd dat we het probleem begrijpen, maar plotseling is iedereen geschokt als een dergelijke beslissing wordt genomen. We zijn altijd bang voor reflexbeslissingen. We willen bij elkaar komen als er problemen zijn. Wanneer je plotseling een beslissing neemt, zelfs als je het later oplost, blijft iedereen een perceptie. Voor het geval er iets zou loskomen. Dat is riskant. We moeten meer praten.

Toen begreep onze regering onmiddellijk de ernst van dit probleem. Er zijn vergaderingen geweest, ze wilden weten hoe ze het onderwerp konden verduidelijken. Deze zijn erg belangrijk voor mij.

Je had de productie van high-speed trein in Turkije dacht, er huidige investeringsklimaat zal zijn?
- We hebben nooit zien onszelf als een buitenlands bedrijf Siemens in Turkije. We zien een Turks bedrijf van Duitse afkomst. In de loop der jaren, bedrijven die actief zijn in Turkije zijn zich terdege bewust van Turkije geen probleem hier te zien. Maar Turkije heeft problemen in het MKB meer bewust. Ze kunnen hun strategie plotseling veranderen. We hebben dit de laatste tijd in de toeleveringsketen gezien en zich in andere landen geregistreerd. We moeten ze terughalen. Het belangrijkste hier is communicatie. Turkije moet het beter vertellen. We moeten de waarheid vertellen als er problemen zijn. Vertrouwen is een must.
Snelle treinen wordt geproduceerd in Turkije. Maar de derde aanbesteding moet voor hem worden gedaan. Als we deze stap zetten, is ons plan klaar.

We kijken naar vijf jaar, geen jaar

Je bent actief op gebieden zoals infrastructuur, energie, gezondheid, welk gebied ervaar je het meest in deze periode?
- 16's procent van het geïnstalleerde vermogen in de energiesector in Turkije,

- 2018 was slecht, wat verwacht je voor dit jaar?
- 2018 Siemens was het beste jaar in de geschiedenis van Turkije. Er zijn twee redenen. We hebben een aantal langetermijninfrastructuurprojecten bij 2018 voltooid. Ten tweede ontvingen we hedging voor alle investeringen die we in vreemde valuta hebben gedaan. Maar als 2019 een goede zaak gaat worden, is het iets heel optimistischs. We moeten elk kwartaal voorzichtig zijn met 2019. Als we hetzelfde niveau als vorig jaar kunnen houden, kan het een groot succes zijn.

-YASED vice-president, welke stappen moeten worden genomen om opnieuw investeringen aan te trekken?
- We moeten meer aan het feit dat de beleggers zich zorgen in Turkije, wat zijn de uitdagingen waar we kunnen leren luisteren. We brengen deze problemen ook aan het licht met werkgroepen met verschillende ministeries. We zien ook dat onze ministers dit graag willen doen. Als buitenlandse investeerders moeten we niet alleen de negatieve aspecten begrijpen, maar ook de positieve kanten.

Siemens-producten en -oplossingen worden gebruikt in de 30 voor de totale elektriciteitsproductie. In onze energieprojecten moeten we de grote, kleine gasturbines verdelen. Er zijn windprojecten. In grote gasturbines die niet alleen in Turkije, zien we een daling van globaal naar. het is hoog tijd dat we kijken naar de mogelijkheden van hernieuwbare energie van Turkije, maar er zijn ook onze klanten gedragen zich een beetje voorzichtiger. De reden is altijd dezelfde financiering.

Is er een gebrek aan financiering in energie?
- Ja, ik zie haar in de energie. Natuurlijk hoeven we niet te stoppen. We heroverwegen de financieringsmogelijkheden. Hoe we financiering kunnen vinden. Is de economische situatie van Turkije echt zo slecht? We bespreken haar verder in het buitenland. Vorig jaar was de president van de Republiek Berlijn positief om te bezoeken. Financieringskwesties werden daar ook besproken. Ze analyseerden ook de cursus ze zijn beide risico's en kansen van het kijken naar Turkije. Deze activiteiten moeten doorgaan. Ik denk dat we moeten praten en praten over waar we zijn en wat we moeten doen.

Welke sectoren in Turkije zal zich richten op in deze periode?
- Onze gezondheidssector gaat goed. Siemens Healthineers Turkije, Ankara Ziekenhuis opgericht Europa's grootste ziekenhuis laboratorium. We hebben het lab. Deze zullen doorgaan. Het probleem van digitalisering neemt toe. We hebben 700 ingenieur in Turkije. We zullen werken voor meer efficiëntieprojecten.
We richten ons ook op transportprojecten. Met andere woorden, het is de cultuur van ons bedrijf. We zijn niet alleen een jaar, maar de toekomst waarin 5 zich bezighoudt, gaat in op wat de kansen kunnen zijn.

2019 zal moeilijk zijn

2018 was slecht, wat voorzie je dit jaar?
- 2018 Siemens was het beste jaar in de geschiedenis van Turkije. Er zijn twee redenen. We hebben een aantal langetermijninfrastructuurprojecten bij 2018 voltooid. Ten tweede ontvingen we hedging voor alle investeringen die we in vreemde valuta hebben gedaan. Maar als 2019 een goede zaak gaat worden, is het iets heel optimistischs. We moeten elk kwartaal voorzichtig zijn met 2019. Als we het op hetzelfde niveau houden als vorig jaar, kan het een groot succes zijn.

YASED vice-president, welke stappen moeten er worden ondernomen om opnieuw investeringen aan te trekken?
- We moeten meer aan het feit dat de beleggers zich zorgen in Turkije, wat zijn de uitdagingen waar we kunnen leren luisteren. We brengen deze problemen ook aan het licht met werkgroepen met verschillende ministeries. We zien ook dat onze ministers dit graag willen doen. Als buitenlandse investeerders moeten we niet alleen de negatieve aspecten begrijpen, maar ook de positieve kanten.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.