BTSO en Adana Kamer van de industrie ondertekende strategische samenwerking Protocolbtso en adana industriële kamer ondertekend strategisch samenwerkingsprotocol
btso en adana industriële kamer ondertekend strategisch samenwerkingsprotocol

Een strategisch samenwerkingsprotocol werd ondertekend tussen Bursa Kamer van Koophandel en Industrie (BTSO) en Adana Chamber of Industry. TOBB bestuurslid en Adana Kamer van Koophandel voorzitter Zeki Kivanc, feliciteerde de handel en de industrie Bursa Kamer van Koophandel en Fabrieken Kamer voor de ondertekening van de beste project van Turkije leven "in Adana in brand projecten van de BCCI's die we willen implementeren." zei hij.

Adana Chamber of Industry voorzitter Zeki Kivanc en bestuursleden, BTSO voorzitter Ibrahim Burkay bezocht. In het kader van het bezoek, BTSO-president Burkay en de president van Adana Chamber of Industry, heeft Kivanc een strategisch samenwerkingsprotocol ondertekend om de samenwerking tussen de twee kamers te versterken.

GEMERKTE PROJECTEN

Zeki Kıvanç, voorzitter van de Adana Chamber of Industry, en BUTEKOM die de transformatiegerichte en op O & O gerichte transformatie van de sectoren die door BTSO zijn geïmplementeerd, leiden; 77 vak apart in de beroepsbekwaamheid service providers MESYEB, eerst in Turkije op het gebied van BCCI Kitchen Academy, uitgevoerd vorige maand, het openen van het Competence Center en Digital Transformation 'Model Factory, BUTGEM en BCCI evm'y werd onderzocht. BTSO-voorzitter Burkay, voorzitter Zeki Kivanc en bestuursleden gaven informatie over de projecten van BTSO.

"We zullen waarde toevoegen aan TURKIJE SAMENWERKING"

BCCI Voorzitter Burkay, Bursa Kamer van Koophandel en Industrie, alsmede de doelstellingen van het ontwikkelingsproject voor de economie van de stad als goed, zei hij stappen versterking van de samenwerking met het bedrijfsleven in Turkije. President Burkay verklaarde dat Adana een van de belangrijkste centra van de industrie is en dat de eenheid en samenwerking tussen Adana Chamber of Industry en BTSO nog meer zullen toenemen met het ondertekende protocol. We hadden de gelegenheid om onze projecten BUTEKOM, BUTGEM, EVM, MESYEB, Model Factory en Kitchen Academy te introduceren. Samen met onze voorzitter Zeki Kıvanç is ons gemeenschappelijk doel om het concurrentievermogen van onze leden en bedrijven te vergroten. Adana Chamber of Industry heeft veel waardevolle projecten. Dit is ook de samenwerking van Turkije zal een toegevoegde waarde voor onze industrie. "Hij zei.

"Ik feliciteer BTSO"

TOBB bestuurslid en Adana Kamer van Industrie President Zeki Kıvanç bedankte de president van de Bursa Kamer van Koophandel en Industrie, Ibrahim Burkay voor zijn gastvrijheid. Bursa is een van de belangrijkste centra van Turkije Zeki Kivanc redden van de economie, die is gerealiseerd voor de BCCI's Bursalı bedrijf feliciteerde de gigantische project.

"De beste projecten in Bursa TURKIJE"

BCCI onderwijssysteem van de digitale omschakeling in verschillende gebieden van Turkije beste projecten ondertekenaars opgemerkt dat Zeki Kivanc, zei: "Model fabriek, centre of excellence hebben we besloten om toe te passen in Adana projecten, zoals het centrum voor beroepsopleiding. We hebben belangrijke projecten gezien die het concurrentievermogen en de efficiëntie van ons land in Bursa zullen verbeteren. BCCI aan projecten op strategische gebieden waar de beste voorbeelden is gelegen in Bursa in Turkije uit te voeren. We willen graag een ontmoeting hebben met onze president, Ibrahim Burkay, om de uitwisseling van kennis en ervaring tussen de twee instellingen te vergroten. Door de projecten van BTSO te nemen, willen we gebruik maken van deze services in onze Adana-bedrijfswereld. Ik wil de voorzitter van de BTSO, Ibrahim Burkay en zijn team feliciteren met hun waardevolle projecten

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.