Batman-autoriteiten willen RaybussBatmanlilar van Autoriteiten wil Raybus
Batmanlilar van Autoriteiten wil Raybus

Elke dag trekt de gemiddelde 10 duizend mensen die op Batman-Diyarbakir reizen met de vraag naar goedkoop, snel en betrouwbaar vervoer met een treinwagon de aandacht. Deze vraag wordt ondersteund in verschillende delen van de samenleving.

In Batman-Diyarbakir hebben we in Batman een campagne gelanceerd om het aantal voertuigen te verminderen en luchtvervuiling te voorkomen, de burgers te redden van het overladen vervoer over de weg en te zorgen voor veilig reizen. Karabük-Zonguldak,

Çatal-Tyre, Kars-Akyaka, Malatya-Elazig actief tussen het spoorwegvervoer tussen de spoorwegen, we willen worden geïmplementeerd.

Verschillende segmenten van de samenleving ondersteunen ons verzoek om de spoorlijn Batman-Diyarbakır om te vormen tot een spoorlijn. The Voice of the People We voerden de stem van het publiek naar onze pagina's in onze hoek.

ASKON SUPPORT

President van ASKON Selman Nasıroğlu üs We hadden al lang geleden de vraag naar de Raybüs. Een echt noodzakelijk project voor Batman. Met dit project zal het verkeersprobleem worden opgelost. Burgers krijgen de gelegenheid om zowel goedkoop als veilig te reizen. Dus we zijn het eens met de gedachten over dit onderwerp, ondersteunen de constructie van de korting b

WIJ LEVEREN HET SPOORWEGSYSTEEM

MİSİAD Batman Branch-voorzitter Namet Sırlan zei Başkan Dit land is ons allemaal. We moeten op elk gebied zijn. Als MISIAD zullen we de ondersteunende stem zijn op elk platform, zoals sociaal, cultureel, artistiek, sportief, professioneel, milieu, schoonmaken, onderwijs, werk enzovoort. We willen met name het RAIL-systeem uit OV-voertuigen dringend Özellikle implementeren

EEN MILIEUGEVOELIGE SYSTEEMSPOORWEG

Hoge civiel-ingenieur Fatih Özmen, De rails zijn heel gewoon in vervoer over de hele wereld. al 91 rail bus in Turkije (raybüs) wordt gebruikt. Het belangrijkste aspect is continuïteit. Het is een lichtgewicht voertuig met lichtgewicht functies. Het vlottersysteem dat tussen Diyarbakır en Batman wordt gebouwd, zal een alternatief vervoerssysteem zijn. De gevoeligheid voor het milieu en veiliger zijn dan andere vormen van transport hebben ervoor gezorgd dat spoorwegtoegang een noodzaak is in de technologie van vandaag Çevre

EEN PROJECT TER VERMINDERING VAN LUCHTVERVUILING

Civiel-ingenieur November East ş Batman is onze mooie stad die wordt getroffen door uitlaatgassen waar het hoorngeluid niet ontbreekt. Als de burger aan het stuur wist dat de hoorn waarop hij drukte de ouderen of een burger met een paniekaanval echt zou kunnen verwonden, zou hij de hoorn hebben geraakt. Of de uitlaatgassen en de lucht vervuild de lucht in de ochtend om dit gas naar de longen van de onnodige en korte afstanden te verwijderen als het voertuig had geleerd dat het voertuig was verwijderd. En denk aan ons in onze prachtige stad waar geen luchtcirculatie is. Is het niet jammer dat vreselijke ziekten worden afgeleid en dat kanker zich bijna als een normale ziekte begint te verspreiden? Dus wat te doen om deze problemen te verminderen om te minimaliseren wat er zal worden gevraagd. We moeten massale voertuigen meer gebruiken om het verkeer te verminderen. Laten we ons voorstellen dat het werkingsprincipe van de rails met de elektriciteit van de batmanımızın-oogbollen op de Diyarbakir-straat leuk zou zijn. 'S Morgens is een burger die gaat werken of een student die een schooltraject volgt gratis en veilig aan het werk en naar school. Dat zou fijn zijn, toch? Een beetje een idee dat deze problemen kan verlichten

EEN COMFORTABEL TRANSPORTMECHANISME

Stadsplanner Melek Atalay de I ondersteunt de realisatie van alternatieve transportsystemen in onze stad die de circulatie van motorvoertuigen verminderen en bijdragen tot de preventie van luchtvervuiling. Het bestaande spoorwegnet tussen Batman en Diyarbakır moet functioneler worden gemaakt. We kunnen dit met een spoorwegsysteem doen. Ik denk dat spoorwegsystemen, die op korte reizen een goedkopere en comfortabelere reis naar de burgers bieden, het juiste systeem zijn voor deze stad Kısa.

SPOORWEGEN IS ACTIEF OP HET NETWERK

Architect Veysel Özmen una Ik ondersteun dit probleem tot het einde. Omdat Raybüs het bestaande spoorwegnet tussen Batman en Diyarbakır actiever zal maken. Dit geeft de burger het voordeel van zowel goedkope als comfortabele reizen. Concreet zal deze regio het schip van Raybus zijn om het verkeersprobleem op te lossen. Autoriteiten moeten projecten ontwikkelen en de ruimer esi activeren

GOEDKOPERE TRANSPORTMIDDEL

Sinan Oruç, student Geological Engineer u Aangezien Batman een zich snel ontwikkelende stad is, moet alternatieve transportmiddelen worden gebruikt. Ik denk dat het Raybüs is die het meest geschikt is voor Batman op deze alternatieve manieren. De rails zijn snel, economisch en comfortabel. Ik steun de realisatie van Raybüs in onze stad, die voertuigverwarring zal verminderen en zal bijdragen aan het voorkomen van luchtvervuiling. Ik hoop zo snel mogelijk voor Batman te kunnen werken

ONDERTEKENENDE VERTEGENWOORDIGERS

Batman-Diyarbakir spoorlijn die gevonden wilt worden door het ondertekenen van de conversie van raybüs lijn ter ondersteuning van de campagne Akyürek Quarter Oil Zaken Caddesi No aan te vragen: In de 1 (tegenover het stadhuis Pass Buryán aangrenzende), die kan ondersteunen gaat Batmansonsöz krant kantoor.

(Batmansonsöz)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Schrijf een recensie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.