Minister Turhan: İçin Actieve diplomatie werd gelanceerd voor Middle Corridor Bakanactieve diplomatie voor turhan middle corridor
actieve diplomatie voor turhan middle corridor

Minister Mehmet Cahit Turhan van Transport en Infrastructuur, die samenkwam met de transportcorrespondenten, gaf commentaar op de investeringen van het ministerie en legde de Alty Middle Corridor Mehmet uit, die bekend staat als de Iron Silk Road.

Orta Transport in de driehoek Anatolië, de Kaukasus en Centraal-Azië zal op middellange termijn verschillende malen bereiken "

Last 17 jaar, zal een snelle record groei blijven de productie van Turkije en op export gerichte handel volume te verhogen, "One Belt One Road Project" Turhan zei dat het verder zal het belang van de geografie in Turkije in de komende periode, "Anatolië, de Kaukasus en Centraal-Azië in de driehoek te verhogen vervoer zal op middellange termijn verschillende malen de huidige economische omvang bereiken

"De stappen in de transportsector klinken wereldwijd"

De vervoerssector, met Turkije, Azerbeidzjan Centraal- en Zuid-Aziatische regio de handel met Turhan stimuleren legde uit dat de belangrijkste instrumenten, benadrukt dat brengt stem in de mondiale betekenis van de genomen stappen op dit gebied.

Intermodaal goederenvervoer ze van plan om verder naar voren te brengen, Azerbeidzjan en Turkije Turhan wees erop dat de belangrijkste centra doorvoer moet geografische ligging van de regio, zei:

"Spoorlijn Baku-Tbilisi-Kars biedt economische transportdiensten aan de exporteur"

Dır Azerbeidzjan is de toegangspoort tot Centraal-Azië. Turkije is gelegen op het kruispunt van drie continenten. Door verschillende vervoerswijzen te integreren, streven we ernaar onze transporteurs optimale routes te bieden door verschillende routes en verschillende transportmiddelen aan te bieden. Zo zijn we, naast onze landen, in staat om de exportgoederen van de landen in de regio te diversifiëren en hen te helpen hun economische winst te vergroten. Het mooiste voorbeeld is de Baku-Tbilisi-Kars-spoorlijn. Door de exportgoederen per spoor te vervoeren, ondersteunen we de begin- en eindfasen over weg- en zeevervoer naar vele regio's. Naast het aanbieden van een alternatieve route tussen Oost en West, zijn we van plan een alternatief te zijn voor de noord-zuidas

Om Actieve Centrale diplomatie is gelanceerd voor de Centrale Corridor "

Turhan, 2015 jaar maart visiedocument vrijgegeven "One Belt One Road Project" in China, Azië, Europa en het Midden-Oosten die de enorme infrastructuur en vervoer investeringen, gezegd dat energie en handel netwerken bedoeld om te worden vastgesteld.

Om meer deel te krijgen van het toenemende handelsvolume en de investeringsomgeving in de genoemde landen, noemde Turhan het belang van het plaatsvinden op de belangrijkste transportcorridors en het regelen van de transportinfrastructuren met dit oogpunt.

Londra De belangrijkste pijler van het vervoersbeleid is het ononderbroken vervoer van China naar Londen "

Turkije "modern Silk Road Project" ook wel de "Central Corridor" s bestaande lijnen tussen de oosterse en westerse complementaire, veilige route Turhan zei dat vormt, 16 jaar van de fundamentele as van het vervoersbeleid van het land, aangezien uit China naar Londen ononderbroken rederij om grootschalige infrastructuurinvesteringen te realiseren om te verzekeren.

Turhan, de historische Zijderoute die zich uitstrekt van het Verre Oosten naar Europa "Central Corridor" wordt uitgedrukt in de regio Azië-Europa-Midden Oosten-as voor de ontwikkeling van belangrijke stappen zijn gezet, het land van oost-west en het project zal het openbaar vervoer in de noord-zuid-as te verbeteren meldde de fout.

"We vergroten het belang van corridor met megaprojecten"

Turhan, de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn die een combinatie van infrastructuur die helemaal naar Turkije uit China en Centraal-Azië en benadrukt dat het zeer grote belang, "Dit project combineert niet alleen drie landen. Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Servië, Bulgarije, Turkije, Georgië, Azerbeidzjan, Kazachstan, Turkmenistan en verbindt China. "De beoordeling gevonden.

die zich uitstrekt van Baku naar Kars 829 kilometer spoorweg route van de Kaspische Turhan legde uit dat een belangrijk deel van de voltooiing van de transitieve Central Corridor lijn, zei dat het belang van het project in de komende jaren zal veel beter worden begrepen.

UM 1.5 miljard dollar handelsdag tussen China en Europa "

Omdat hij aangeeft dat de handel tussen China en Europa een omvang van $ 1,5 miljard per dag heeft bereikt, zei Turhan dat de handelsstroom blijft toenemen en dat de 5 naar verwachting in het jaar 2 miljard dollar per dag zal overschrijden.

Turhan, de Baku-Tbilisi-Kars spoorlijn om met volle capaciteit te werken om het pad van het voltooien van deze route te voltooien, is van vitaal belang, merkte hij op:

"Marmaray Rail Tube Tunnel van Yavuz Sultan Selim Bridge, Noord-snelweg Marmara, Euraziëtunnel, Osmangazi Bridge, high-speed treinen en high-speed spoorlijn, North Aegean haven van Gebze Orhangazi-Izmir snelweg, 1915 Canakkale Bridge, Istanbul zal de gang met mega transport projecten, zoals de luchthaven te verstrekken het belang en het belang vergroten. In het bijzonder realiseren we de gigantische projecten, die de voortzetting van deze corridor zullen zijn, met de publiek-private samenwerking en we realiseren dit door de dynamiek van de private sector zowel snel als met minder kosten te gebruiken. Met beperkte middelen voldoen we aan onbeperkte behoeften

Iz 25 neemt deel aan het International Cooperation Initiative en Road Forum in april "

Minister Turhan, 25 2 in april. Met de mededeling dat ze zullen deelnemen aan de Internationale Samenwerkingsgeneratie en het Wegforum, zal het 12-project worden gepresenteerd tijdens de volgende sessie van het forum.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.