MHP Batman Provinciale president zei Raybüsmhp zei Batman provinciale president Raybus
mhp zei Batman provinciale president Raybus

MHP Batman Provincievoorzitter Mehmet Açık, op de spoorlijn Batman-Diyarbakır Batmansonsöz krant, de campagne gelanceerd door de handtekening, gaf steun.

Op de spoorlijn Batman-Diyarbakır zijn we begonnen met de transformatie van de spoorrails in een snellere, veiligere en goedkopere transportlijn. We bezorgen de handtekeningen die we in ons krantenkantoor hebben ontvangen aan de algemene directie van de staatsspoorwegen. Terwijl onze interesse in onze campagne met de dag toenam, bezocht MHP Batman Province Management onze krant en ondersteunde onze campagne. Ik zou graag de Batman People's Camp Camp willen bedanken voor het voordeel van de campagne. In de spoorlijn Batman-Diyarbakir wordt het autoverkeer verminderd en vinden de mensen van Batman en Diyarbakir sneller, goedkoper en veiliger vervoer. Ik hoop dat je campagne positief zal zijn

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.