20 De transferdienst in april wordt gegeven in Bursaraybeursoverdrachtsalarm
beursoverdrachtsalarm

Bursa Metropolitan Municipality door om de Metro van Bursa de passagiers te verhogen aanhoudende signalering optimalisatie binnen de reikwijdte 20 zaterdag april na uren 21.00 Sırameşeler, Paşaçiftlig en Perzen stations zullen worden gesloten en zal worden verstrekt als een indirecte vervoer in deze regio.

Met het oog op het verwijderen van zijn transport probleem in Bursa, naast slimme kruispunten en wegverbreding werk extra en nieuwe metro met overbrugde gericht op de kruising project gemeente, aan de andere kant, is de optimalisatie werk het startsein gegeven voor een grotere capaciteit op de bestaande spoorlijn intensief voortgezet. Het werk tussen 3.75 en 2 wordt verminderd tussen 60 en 01.00.

Korte overdracht

Studies uitgevoerd in het kader van de Perzische schaar infrastructuur toepassingen vanwege uren van zaterdag april 20 21: 00 na Sırameşeler, zal Paşaçiftlig en Perzen stations worden gesloten. Cultuur voor burgers die reizen in deze tijden, Nilüfer Karaman en overslagstations met gratis shuttle bus te wachten bij de uitgang moet worden verstrekt. Volgens 20 21: 00

De Kestel-Emek-lijn zal worden voorzien van gratis bussen tussen Kültürpark en Karaman Station. In de Kestel-University Line wordt het vervoer tussen Kültürpark en Nilüfer Station verzorgd door gratis bussen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.