Turkije Paramotor Slalom Concurrentie, te realiseren in Bursabursa turkey paramotor slalom wedstrijd vindt plaats
bursa turkey paramotor slalom wedstrijd vindt plaats

Bursa Metropolitan Municipality en Turkije georganiseerd door de Federatie van Air Sports 1. Turkije Paramotor Slalom Concurrentie, Yunuseli tussen april 26 28-2019 zal worden gehouden op de luchthaven.

Bursa Metropolitan Municipality, met als doel de inkomsten uit het toerisme in de stad te verhogen, organiseert een belangrijke organisatie die zal bijdragen aan de promotie van Bursa op nationaal en internationaal gebied. Air Sport Federatie van Turkije georganiseerd in samenwerking 1. Yunuseli in Turkije Paramotor Slalom Competition april 26 28-2019 zal worden gehouden op de luchthaven. Dankzij het evenement zal worden onthuld dat Bursa een alternatieve bestemming is voor luchtsporten en het een belangrijk aantrekkingspunt zal zijn met zijn natuurlijke en technische infrastructuur. Uit verschillende provincies van Turkije zullen deelnemen aan het evenement voor de eerste 25 atleten, zullen de burgers ook getuige zijn van een visueel feest. De 26 zal in april voor het publiek toegankelijk zijn en zal op zaterdag en zondag open zijn voor het publiek met zowel race- als demonstratievluchten.

Bijdrage aan promotie

Bursa Metropolitan Mayor Alinur Aktas, Bursa, de waarden van Bursa alleen door te weten dat de gewenste afstand van het toerisme niet kan worden genomen, bewerend dat de promotie meer een vereiste is om meer toeristen aan te trekken. 1 host. Turkije Paramotor Slalom Concurrentie verschillende evenementen, zoals de naam van Bursa, binnen-en buitenland, wat neerkomt op meer dan ze van plan om aan te kondigen President Aktas, "een van de belangrijkste onderwerpen we ons richten op het toerisme. Omdat we in een stad wonen die alle zegeningen heeft van geloofstoerisme tot geschiedenis, sport tot wintertoerisme en cultureel toerisme. We proberen deze waarden beter te promoten en meer toeristen naar Bursa te trekken. Voor dit doel nemen wij deel aan bevoorrechte stands op internationale beurzen. Hiervoor dragen we verschillende activiteiten naar onze Bursa. 1. Turkije Paramotor Slalom Concurrentie is een van deze evenementen. Ik nodig al onze burgers die geïnteresseerd zijn in luchtsporten naar Yunuseli Airport uit. Ik wens ook succes aan de atleten om mee te doen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.