Voetgangersoversteekplaats Eerste voetgangersoefeningeenmaal voetgangerproject gestart
eenmaal voetgangerproject gestart

Om de aandacht te vestigen op de voetgangersprioriteit van het ministerie van Binnenlandse Zaken in de stad, lanceerde de Antalya Metropolitan Municipality de eerste oefening in het kader van het Äı First Pedestrian X-project gelanceerd in 81. De afbeeldingen 'First Pedestrian' van de Universitaire School voor Sociale Wetenschappen van de Middellandse Zee werden vooraan getekend.

Ministerie van Binnenlandse Zaken, 2019 jaar "voetganger voorrang verkeer jaar" zal worden aangekondigd Antalya Metropolitan Municipality ministerie van Verkeer Traffic Branch, afhankelijk van het team zo goed, de stad is een heroverweging van de oversteekplaats lijnen en waarschuwingssystemen in het algemeen.

Visuele waarschuwing voor voetgangers en schooldoorgangen
De eerste toepassing van het project zal worden uitgevoerd op de straten en boulevards met een hoge dichtheid aan voertuigen en voetgangers.

Voor het centrum dan in de districten
Hoofdstedelijke gemeente Afdeling Verkeer Afdeling Verkeersleiding, Kazim Karabekir Straat op de weg legde een tweecomponenten rijbaanaanvraag vast. Teams en voetgangersoversteekplaatsen zijn zichtbaar voor de chauffeurs. Op deze manier kunnen bestuurders veilig vertragen bij het naderen van de voetgangers- en schoolpassages en worden gewaarschuwd door de juiste afstand in aanmerking te nemen. Autoriteiten, in het kader van het project voor de belangrijkste slagaders van de stad en vervolgens zei dat de districten zullen blijven.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.