Pedestrian Priority Ground-toepassing in Konyade toepassing van grond Konya voetganger oncelikle
de toepassing van grond Konya voetganger oncelikle

Konya Metropolitan Municipality, voetganger voorrang dan rijden in het verkeer in de jaren 2019 door het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde Priority Voetgangersverkeer in de hoofdstraat Jaar 235 voor het creëren van bewustzijn gemaakt markering op de grond. De aandacht voor voetgangers zal worden uitgevoerd voor de 362-school in het centrum.

Konya Metropolitan Municipality zet zijn voetgangers prioritaire grondwerken voort in de hoofdstraten in het centrum en voor de school.

Het jaar 2019 ministerie van Binnenlandse Zaken Voetganger Priority Traffic vervolgens uitgeroepen tot het Jaar afgelopen februari 81 provincies tegelijkertijd "Priority Life's Priorities Emitting's" gestarte toepassingen met vermelding van de prioriteit van de slogan van voetgangers.

In deze context heeft in opdracht van Konya Metropolitan gemeente van het ministerie markering op de grond om aan te geven uitgevoerd dat de prioriteit van voetgangers in het centrum van de stad 235 punt voor de creatie van voetgangers bewustzijn onder chauffeurs. evenals de belangrijkste straat in de voorkant van de school in het centrum van Konya 362 dezelfde verdieping markering wordt gedaan.

Het is bedoeld om voetgangersbewustzijn in het verkeer te creëren door middel van verschillende activiteiten en campagnes die het hele jaar door zullen worden voortgezet.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.