TCDD op de International Intelligent Transport Systems Summittcdd op het hoogtepunt van internationale intelligente transportsystemen
tcdd op het hoogtepunt van internationale intelligente transportsystemen

Turkije is ook lid van de Staatsspoorwegen in Intelligent Transportation Systems Society (Ausdem) "I. Internationale Intelligente Transport Systemen Top Tekn Openingsceremonie, Transport en Infrastructuur Minister M.Cahit Turhan werd woensdag door 06 March 2019 geëerd in de Autoriteit voor informatie- en communicatietechnologieën.

Minister van Transport en Infrastructuur M.Cahit Turhan, die zei dat TCDD een stand opende en General Manager van TCDD Ali Ihsan Uygun, zei dat de technologische ontwikkelingen in de vorige eeuw de wereld zeer radicaal hebben beïnvloed.

"2023 wegenkaart gemaakt"

Turhan verklaarde dat een nieuwe transportcategorie werd geboren met de communicatie die in alle tijden en in alle stadia van het transport gebruikelijk was en zei:

Özet Kort gezegd, de nieuwe categorie, die we 'slim transporteren' noemen, wat kan worden samengevat als 'door de informatica ondersteund transport', is een van de onmisbare onderdelen van het dagelijks leven geworden, vooral in het stadsleven. Omdat het een gewoonte wordt, werken veel slimme transporttoepassingen, die de meesten van ons niet eens kennen, altijd en dienen ze zowel bestuurders als passagiers van dienst.

Turkije in de "wielen worden gedraaid" -benadering slechts een deel van het werk, dat tot doel heeft alle uithoeken van het land te bereiken, aan te passen aan de technologie van vandaag, de manier waarop Turhan doet denken aan de bruid intelligente manier, weg, opkomende door middel van onderlinge communicatie tussen voertuigen en passagiers "intelligente transportsystemen" het efficiënt gebruik en in eigen land in Turkije De slimme vervoerssystemen zijn geconcretiseerd met het actieplan van de 2023-strategie en de roadmap is gemaakt.

General Manager Ali İhsan Uygun ontving informatie

Met elkaar communiceert partners bewegende voertuigen en software, fouten gemaakt en Turhan legde uit dat vermindering van het aantal ongevallen gebeuren op basis van intelligente transportsystemen diensten waarin staat dat de aan menselijke waarde, "hebben we met het vervoersbeleid we het ministerie en onze allereerste doel van intelligente transportsystemen en technologie gecreëerd geïmplementeerd als we doorgaan om te besteden , tot dodelijke en ernstig letsel ongevallen te verminderen. "zei hij.

Na de speeches en lintknipsels ontving Minister Cahit Turhan, algemeen manager van het TCDD, Ali Ihsan Uygun, informatie over de spoorwegsignalering en telecommunicatiewerken.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.