Vrouwen worden verwelkomd met bloemen in HAVAİSTstewardess ontmoet vrouwen
stewardess ontmoet vrouwen

Vrouwen die door Istanbul Metropolitan Municipality, een dochteronderneming van de Istanbul Metropolitan Municipality, naar Istanbul Airport werden vervoerd, hadden een ontmoeting met bloemen. HAVAİST; 8 presenteerde vrouwen met bloemen ter gelegenheid van "XNUMX maart internationale vrouwendag kadın.

HAVAIST, die transportdiensten aanbiedt op Istanbul Airport in het hoofdkantoor van de gemeente Metropolitan Municipality, Koç AŞ, is een vrouwenhand. 31 oktober 2018'da begon service en servicepunten stijgen elke dag HAVAİST'dan 4 vrouwelijke coureur werkt. Vrouwelijke chauffeurs waren op de taak om passagiers te bedienen op 8 March International Women's Day. De bus AS-HAVAIST ambtenaren verwelkomden hen, met bloemen in hun handen. Zowel vrouwelijke chauffeurs als vrouwelijke passagiers vierden de N 8 March International Women's Day Hem en presenteerden bloemen.

PASSAGIERS VROUWEN WINKELS
Vrouwelijke passagiers waren vóór de reis tevreden over de bloemen. Sinem Yener van de passagiers, ler Bedankt voor het begroeten van de bloemen. Het is heel leuk om deze gevoeligheid op zo'n speciale dag te laten zien. De eerste keer dat ik HAVAIST gebruik. Ik was blij een vrouwelijke bestuurder op de bestuurdersstoel te zien. Ik feliciteer u met uw zelfvertrouwen en inspanningen. Vrouwen gebruiken voertuigen rustiger, zei hij. Neriman Hizar van de passagiers, kullanan Eerder 'Ik gebruikte een buschauffeur' Ik zag het nieuws in de vorm. Het was mijn eerste ervaring om met een bus te reizen die een vrouwelijke chauffeur gebruikt. Het is leuk om ze een kans te geven. Ik ben gelukkig. Ik geloof dat ze zullen slagen. Ik wil de autoriteiten van de HAVAIST bedanken voor hun belangstelling en de bloemen die ze hebben gepresenteerd

De grootste luchthaven ter wereld zal zijn op de luchthaven in Istanbul, wat aangeeft dat hij de eer om vrouwelijke chauffeurs dienstverlening aan de passagiers had, de bestuurder van de bus die begint met jeugddroom, zei hij bekroond met HAVAİST hun carrière.

AKINCI: EP HET PLEZIER VAN MENSEN IS ZEER MOOI AK
4 vrouwelijke bestuurder in een van de medewerkers havaist Zeynep Alemdar Raiders, uitgevoerd in Istanbul-Taksim route H024 lijn op de luchthaven. 25 jaar Akinci zei dat hij dit beroep heeft uitgeoefend, "Ik reis deed in de voorbank van de bus van Istanbul naar Konya, was mijn bus rijden naar mijn enthousiasme bronnen. Die dag was ik heel voorzichtig zijn om de bus te gebruiken en was mijn eerste baan als ik naar Istanbul E-klasse terug om een ​​licentie te krijgen. Tot nu toe heb ik de shuttlebus gebruikt, de tourbus van verschillende toeristenbedrijven. De nieuwste; Ik heb het besturen van een bus van de bus Inc. binnen het Kadikoy-Uskudar-Umraniye lijn. Onze carrière werd bekroond met HAVAİST onze nieuwe standplaats. Ik wil de mannen en vrouwen drivers vanwege hun gevoeligheid bedanken zonder onderscheid IBB ambtenaren. Passagiers zijn verrast om eerst een vrouwelijke chauffeur te zien, maar ontmoeten dan een glimlach. Mensen reageren heel goed. Ik ben erg blij om op 's werelds grootste luchthaven te werken en diensten aan onze burgers aan te bieden

UZUN: © BUSBEDIENING KINDERJES IS BEELDEND:
Sevda Uzun, die zegt dat hij zijn kinderdroom als buschauffeur heeft vervuld, zei: ini Ik heb een bus gereden voor 19-jaren. Ik heb het servicetransport en privéchauffeur eerder gedaan. Ik werkte aan de buslijn van de openbare bus Sarıyer-Beşiktaş-Kabataş. Als kind was mijn grootste droom om grote voertuigen zoals bussen te gebruiken. Ik ging mijn dromen na en ik heb het gehaald. Nu ben ik trots op mij om als AIRCRAFT-chauffeur te gaan werken op Istanbul Airport, de grootste luchthaven ter wereld. Ze zeggen dat een vrouwelijke chauffeur in het verkeer een nadeel is. Daar ben ik het niet mee eens. Ja, soms hebben we problemen, maar wanneer mensen vrouwen op de bestuurdersstoel zien, gedragen ze zich vriendelijk en respectvol.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.