Viceminister van Industrie en Technologie Büyüktede bezocht AOSBOndervoorzitter van industrie en technologie, Aosbyi, bezocht
Ondervoorzitter van industrie en technologie, Aosbyi, bezocht

Hasan Büyükdede, vice-minister van Industrie en Technologie bezocht de door Adana georganiseerde industriële zone en ontving informatie over de werken in de regio.

Vice-minister in Büyükdeniz met de Industry and Technology Department Head Orhan Kilic, Adana Wetenschap, Industrie en Technologie Provinciaal directeur Remzi Özdoğan Kamer van Koophandel voorzitter Israfil klif en Industrie secretaris-generaal Bora in aosbmiz die met enorme kwam, voorzitter Bekir Dairy Board voorzitter adjunct-Omer Kaya, lid van de Raad van Bestuur Joseph Black, Selahattin Onat, de Regional Director Mehmet Nedim Büyüknac en ze werden uitgenodigd als gasten door Akpinar.

President Bekir Sütcü heeft vice-minister Büyükdede geïnformeerd over de studies in de regio en bedankt de industrieel voor hun gevoeligheid. Ay Als industrieel; We zijn trots op onze minister, onze gewaardeerde minister en al uw ministry managers die ons begrijpen, onze problemen kennen, luisteren, oplossingsgericht zijn, altijd zo dicht bij ons als een telefoon zijn. Deze ondersteuning die u ons geeft, wordt in ons land omgevormd tot investering en werkgelegenheid. We kunnen je hier niet genoeg over bedanken. Welkom, eer

Adana-Ceyhan D-400 de positie van president en Sütçü die over de logistieke voordelen van de installatie op de snelweg genoemd, "ten zuiden van de D-400 State Highway en TCDD in het spoor TEM Highway aosb'miz lucht, langs de zee, is een ideale regio met spoorlijn en de snelweg verbindingen gemak "zei hij.

In de 444 activiteiten in het productiegebied, de ontwerpfase van de zakelijke 51, 61 van de voorzitter Bekir zuivelbedrijf benadrukt dat tijdens de bouwfase opgemerkt dat in termen van de Spreiding van een composietstructuur.

Dairy, die bureaucratische banen vergemakkelijkt, te versnellen, in één enkel administratief gebouw voor het maken van alle nodige procedures, bedrijfscultuur, en de tevredenheid van beleggers met de service concept zorgt voor corporate values ​​gemeld dat ze waren bij de inspanningen om het niveau te maximaliseren.

Elektriciteit, gas, water, riool, het modelleren, milieu, met alle fundamentele veiligheidsuitrusting, zoals de productie en het transport Adana OSB; industriëlen elektriciteit tegen zeer redelijke prijzen, gas en water dat ze aangeeft President Dairy, en merkt op dat het passend van de grondprijzen is: "Metrekaresi 150 totale oppervlakte, met prijzen vanaf TL met 283.450 vierkante meter en elke voltooide structuur bovenste en onderste ons perceel nummer 26 met verschillende grootte is klaar om te investeren in een manier toe te wijzen, "zei hij.

Dairy AOSB voorzitter, Istanbul Kamer van Koophandel (ISO) in zijn "grootste Industriële organisatie 500-2017 Turkije" Onderzoek in; 5 bedrijf dat actief is in AOSB, 500 10 XNUMX bedrijf zei dat het bedrijf.

President Dairy, "Industrial Zones in Turkije tussen de eerste en enige EFQM (European Foundation for Quality Management)" op bepaalde 4 sterren voor competentie in Excellence "award eigenaar van het eiland naar de verdere toevoeging van tot verwijdering van de kwaliteit van de dienstverlening OSB, zal leiden tot lagere productiekosten en blijf exportmogelijkheden uitbreiden.

Beweren dat de infrastructuur van de regio is voortdurend vernieuwd, burgemeester Sütcü ook op de hoogte van de nieuwe geplande projecten.

Voorzitter Bekir Dairy, oostelijke poort van Turkije en de drijvende kracht van de uitvoer naar het eiland aosb'n de export stad meer dan de helft van de te ontmoeten en dat 2023 jaar Turkije in 500 miljard export doel in overeenstemming met de voortdurende investeringen en productie, voegde hij eraan toe.

Viceminister Büyükdede benadrukte het belang van de inheemse productie en benadrukte dat zij in dit opzicht altijd dicht bij de industriëlen staan. Viceminister Büyükdede, bezocht vervolgens een aantal faciliteiten in de regio en deed onderzoek.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.