Enquête voor Tram in Konyatram auto's voor mannen en vrouwen in Turkije?
tram auto's voor mannen en vrouwen in Turkije?

Om trams voor mannen en vrouwen in Konya te scheiden, werd een digitale handtekeningcampagne gelanceerd door de Mescid-gemeenschap van Selcuk. leden van de gemeenschap lanceerde de campagne, de autoriteiten hebben aangegeven een aantal van de problemen in het gebruik van het openbaar vervoer diensten die zij willen stappen op weg naar de oplossing van deze problemen te nemen.

Misbruik vanwege intensiteiten

vooral overuren begin en einde van de tram, zowel mannen als vrouwen het slachtoffer zijn vlees uiten leden van de gemeenschap van de school in- en uitgang uur na het te krap, "worden op deze manier gebruikt de voertuigen in het bijzonder de mogelijkheid van vrouwelijke seksuele misbruik ook ondergaat verhoogt leidt tot lijden aan dezelfde situatie van de mensen en de mensen de privacy ondermijnt "zei hij.

Vrouwen op een wagen Mannen op een wagen

Als gevolg van de toewijzing van slechts van toepassing op mannen van een wagen een wagen aan de vrouwen van de trams, die werden gevonden in twee auto's die ze vragen in overeenstemming met de reorganisatie van de gehele tram ambtenaren toegewezen.

In tegenstelling tot onze overtuigingen

People's religieuze overtuigingen ook niet passen bij het geloof van de mensen van deze wijze van vervoer en aanbidding hebben vrijheid nodig ook leden van de gemeenschap die de vraag het zo nodig te hervormen benadrukte de noodzaak om de steun van iedereen om de campagne op te lossen in een korte tijd dit probleem niet.

Een voorbeeld is in Malatya

Een groep vrouwelijke studenten die aan de Inonu University studeerden, vroeg alleen om het gebruik van roze trambus in de stad in het jaar dat 2017 in gebruik werd genomen. sinds de applicatie begon, waren vooral vrouwen tevreden.van yenihaber)

roze trambus
roze trambus
Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.