Kardemir collectieve arbeidsovereenkomst Happy EndKardemir batch contract voor happy ending
Kardemir batch contract voor happy ending

Zorgt ervoor dat de toename van de productie en het assortiment van de klanten, beschreven dividenden aan aandeelhouders, bij de distributie, verbruikte grondstoffen en de materialen die gebruikt worden, vooral door de binnenlandse producenten, met inbegrip van maatschappelijke verantwoordelijkheid die alle leveranciers passeert en geïmplementeerd het project met alle segmenten van de samenleving om gelukkig Kardemir, gelukkige medewerkers met de CAO ondertekend vandaag hij. Met Kardemir Ozcelik Business Association is een tijd tussen de lopende over de 2019 en 2020-14 jaar. Periode CAO, wat resulteerde in de huidige sessie met de overeenkomst.

van het bedrijf hoofdkantoor van vandaag zitting van Kamil Gulec voorzitter, vice-voorzitter en CEO Dr Ömer Faruk Oz Hussein Soykan met tijdens het bijwonen van andere ambtenaren van het bedrijf, terwijl de vakbond partijvoorzitter Yunus Miller, vice-voorzitter Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner en de secretaris-generaal van de Hijra Bozoklu Karabük Branch President en Managers vond plaats in de tabel.

Aan het einde van de sessie van vandaag, waar lonen en sociale voordelen werden besproken, schudden de partijen elkaar de hand.

Met ondertekend contract, uurloon van werknemers;

13,19 voor de eerste zes maanden
CPI voor de tweede zes maanden,
CPI voor het derde halfjaar,
CPI + 1-punten voor de vierde zes maanden,

Terwijl de sociale rechten in het eerste jaar 18 toenamen, namen de CPI + 1-punten voor het tweede jaar toe.

In het contract vonden de werknemers met senior-medewerkers van het jaar 15 en de werknemers die op het podium zaten plaats in het nieuws. Dienovereenkomstig ontvangen alle werknemers met senior medewerkers van 15 jaar en ouder een bruto maandsalaris van 400-TL en 9. de werknemers worden overgezet naar de niveaus van 10 en hoger.

Na de ondertekening van de CAO gingen de werkgever en de vakbondsafvaardiging naar het Haddehane-plein in Kardemir en deelden zij de resultaten van het contract met de werknemers.

Hier Kardemir Het aanpakken van de medewerkers voorzitter Kamil Gulec, zei hij Kardemir's een zeer grote familie waarin staat dat deze. "25 jaar geleden zijn we tegen de sluiting van deze fabriek samen met u. Tekst Türker'l laat om hand in hand te geven, Ozcelik Business Association, de Confederatie van bedrijf rechten, we hebben altijd samen vechten als de lokale bevolking Karabük Kardemir Hier voorkomen dat we de sluiting van het einde van die strijd en we waren in staat om direct te bestellen. We zijn dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan deze kwestie en we herinneren degenen die weg in genade aangenomen. Kardemir 25 jaar geleden is een grote familie en ons bedrijf is het woord bij het schrijven op de muren, schreef ik het in mijn hart. Ik ben nu erg blij. Ik zie dat jullie allemaal heel blij. U bent de CAO, we hebben onze vereniging eindigde vandaag blijven we gelukkig. Het laatste jaar van de doelen die we voor het begin van het jaar 2019 Kardemir. Dus 15 we 3-3,5 jaar geleden miljoen ton gerichte, 2 miljard inspanningen $ 's te realiseren op de investering die we een pad dat je wilt hebben. Last 15 jaar, is onze huidige iktidarımız, onze voorzitter, gebruik te maken van de financiële stabiliteit met de steun van onze minister-president, zijn we erin geslaagd deze investeringen. We zijn op het punt om dit jaar af te maken. Al onze zwaarste investering aan het einde eindigt. Dit is een moeilijk jaar, tonen we ons uiterste best doen en de offers die je hebt gemaakt van de nodige vertrouwen op het contract. Kardemir de vereniging met alle medewerkers, de aandeelhouders, met alle managers, de raad van bestuur als geheel is een familie. Het grootste deel van de mensen van Karabük. Je bent altijd lachend gezicht. altijd vrolijk, zolang deze beweging Kardemir huisstijl, uw familie, vrede te brengen in uw kinderen. Breng de mooiste plekken in uw inkomen rendement op uw voorhoofd. Deze overeenkomst aan u allen, Karabük en krijg ons land gunstig gunstig voor de industrie "

Kardemir vice-voorzitter Omar in zijn toespraak Faruk in wezen, de dag van de privatisering Kardemir wordt uitgevoerd in 2018 droeg de hoogste winstgevendheid periode tot vandaag document waarin staat dat opgemerkt dat de grootste arbeid medewerkers. 2018 dat het jaar was een goed jaar voor de ijzer- en staalindustrie en versmallen lichtjes 2019 maar zei dat de industrie voor de komende jaren het Zelf Omar Faruk sprak als volgt: "Het management zal niet worden toegestaan ​​te beschadigen Kardemir. We zullen een hoge staal toegevoegde waarde te produceren. We hebben de eerste productie van spoorweg wielen. We begonnen met het staal dat gebruikt wordt door de auto-industrie te produceren. Op dit moment hebben de meeste investeringen gedaan door de Turkse defensie-industrie en on-site Kardemir een commissie voor de defensie-industrie gevestigd. staal gebruikt in de defensie-industrie niet langer te produceren Kardemir. Zeker zullen we billet produceren, we produceren zal de industrie te voorzien van de index provider in Karabük. Omdat er werknemers in onze medewerkers. We zullen niet Kardemir slachtoffers in hen, maar als we nu beginnen met de productie van staal na een hoge toegevoegde waarde. Kardemir zal sterker uit de industrie de krimpende economie komen. Hand in hand met een sterkere Kardemir hun hart altijd samen zullen creëren "

Vervolgens informeerde Ozcelik-Is Union President Yunus Degirmenci, die op het podium kwam, de werknemers over de loonsverhogingen die werden bereikt in de Collectieve Arbeidsovereenkomst die hij in zijn toespraak had ondertekend. Met de erkenning van de Cardemir-administratie voor zijn aanpak in het contractproces, wenste generaal-president Değirmenci dat het contract voordelig zou zijn voor alle medewerkers van Kardemir.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.