Kapitaalverkeer is veiliger met genomen maatregelenBaskent-verkeer maakt u veiliger met genomen maatregelen
Baskent-verkeer maakt u veiliger met genomen maatregelen

Ankara Metropolitan Municipality, met de eerste installatie van camera's en alarmsystemen, met inbegrip verkeersborden naar de hoofdstad meer veilig en comfortabel verkeer, weg, asfalt, medianen, kruispunten te maken en Stratenmakersgereedschap wordt niet onderbroken.

bestuurders en voetgangers op vier punten van de vastgestelde kapitaalvereisten asfalt om ervoor te zorgen leven en eigendom veiligheid van de wijk of de toegang buurt expansie wegwerkzaamheden in verkeersborden voltooid nieuwe worden toegevoegd.

VEILIGE MANIEREN MET 25 DUIZEND VERKEERSBLAD

voldoende zekerheid aan de standaard van alle wegen het aansluiten van de andere districten van de verkeersborden door de centrale districten hoofdstad te worden voorzien van waarschuwingsborden op oversteekplaatsen voor voetgangers te bereiken, waardoor bochten veiliger manier, met vermelding van de woonwijk input en output, waardoor de hoofdweg secundaire kruispunten, zoals maximumsnelheid waarschuwingen zijn gericht plaatsvinden alle soorten verkeer alert.

Daartoe is de Metropolitan Municipality gestart met het samenstellen van 25 duizend nieuwe verkeersborden naar vele punten van de hoofdstad.

SPECIALE BLADEN VOOR NACHTZICHT

Hoofdstad zorgen voor het verkeer naar een veilige en passende normen Metropolitan Municipality te maken, met behulp van speciale platen nachtzicht van bestuurders en voetgangers op verkeersborden te vergemakkelijken.

Beide kunnen gezien worden zowel overdag als 's nachts comfort en high-level functies, maar ook het directoraat-generaal van de Highways gemaakt van reflecterend materiaal volgens de normen die worden gebruikt in de technische specificatiebladen.

Deze materialen, met name in gebieden waar lage waarschuwen de bestuurder nachtzicht dat het licht mogelijk maakt om correct worden weergegeven, ook het verminderen van het aantal ongevallen op het minimumniveau.

TOEGANKELIJKE EN VARIABELE BERICHTENKNOPPEN KOMEN

Visueel gehandicapte burgers besteed aan intensievere inspanningen ten behoeve van de veilige vormen van signaleringssystemen Ankara Metropolitan Municipality, 241 zich op verschillende kruispunten en oversteekplaatsen "verminderde voetganger knop" naar een systeem dat het vervoer van mensen zal vergemakkelijken met een handicap meer uitgerust te zien gebruik.

Om de locatie van een gestoorde voetgangers knop visueel gehandicapte burgers vinden, zendt het apparaat geluidssignalen gegenereerd met een vaste frequentie, actie op grote schaal in de gesignaleerde kruispunten zijn de Metropolitan gemeente Transportation Department, in 800 punt in deze context "erişilebilirl en variabele bericht voetganger signaal" om de installatie te werk te beginnen.

De geleverde erişilebilirl en variabele boodschap signalering voetganger knoppen op het snijpunt, waar het huidige gebruik van de inrichtingen de economische levensduur hebben voltooid geïnstalleerd, maar het beveiligingsysteem en bleken niet claxon.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.