Aansluitingswegen naar Bilkent City Hospital geopend voor verkeerverbinding met het bilkent stadsziekenhuis
verbinding met het bilkent stadsziekenhuis

Bilkent City Hospital met een bedcapaciteit van 3 bin 633, waarvan vele ziekenhuizen deel uitmaken, werd geopend door president Recep Tayyip Erdoğan.

Bilkent City Hospital, dat in de regio Bilkent begon te werken, werd voltooid door de gemeente Ankara, die wegen en kruisingswerken met elkaar verbindt die vanuit elk punt van de hoofdstad gemakkelijk bereikbaar zijn.

ZIEKENHUISVERVOER ZAL GEMAKKELIJK ZIJN, STADSVERKEER ZAL ZIJN

Daily 100 duizend mensen met 30 duizend voertuigen Meer Eskişehir wordt geprojecteerd op het City Hospital te bereiken via de weg, vormt alternatieve routes in de hoofdstad transport Metropolitan Municipality Science Zaken teams, dag en nacht, in een poging om de wegverbinding tussen Hacettepe universiteit en Bilkent City Hospital te voltooien, ziekenhuis geopend voor de opening.

De constructie van de 3-brug, die 29-brugovergang, viaduct, 2-brug, 2-onderdoorgang en 2-tunnel omvat, zal in korte tijd worden voltooid.

ONONDERBROKEN TRANSPORT

METU-Teknokent Junction, dat in de eerste fase door 3 werd voltooid, werd voltooid en in gebruik genomen in het kader van de verbindingswegen en intersectiewerkzaamheden uitgevoerd door de gemeente Metropolitan.

E Hacettepe University Meerdere verdiepingen tellende Bridge Interchange oluşturan, die de Angora Boulevard zal verbinden, de tweede etappe van het wegenproject naar de Bilkent City Hospital regio, werd voltooid en geopend voor verkeer.

Hacettepe University Front-brugverdieping met meerdere verdiepingen; viaducten; 3 3 die bestaat uit een totaal van aankomst en vertrek, met inbegrip van 6 lane, de verkeersstroom in Angola Boulevard van Hacettepe-Beytepe en Dumlupinar Avenue 2 werd gemaakt met betrekking tot de juiste rijstrook richting. 355 meter onder rotonde de lengte van de brug en na-spannen "of" terugkeer ook gevonden werd bereikt door multilevel junctie angora Bilkent Boulevard en ononderbroken toegang tot de stad ziekenhuis.

ALTERNATIEVE ROUTE NAAR ESKİŞEHİR ROAD

Eskişehir Het wegverkeer in het kader van het project biedt veel gemak en is een alternatief voor de reikwijdte van het project in het kader van het project: Metropolitan Municipality, Dumlupinar Bulvari Eskişehir, voortbewegende voertuigen; De Raad van State zorgde ook voor een terugkeer naar het Bilkent City Hospital met AFAD en het ministerie van Landbouw en Bosbouw.

De 288 2-baan is een 2,5-voetgangersoversteekbrug met 108-meterbreedte en XNUMX meter lange voetgangersoversteekplaats.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.