Verminder doelongevallen in intelligente transporttechnologieënverminderen van doelongevallen in slimme transporttechnologieën
verminderen van doelongevallen in slimme transporttechnologieën

Minister van Transport en Infrastructuur M. Cahit Turhan, het vervoer naar alle soorten en stadia van vervoer is ook een veel voorkomende vorm van vervoer, met vermelding van tür Kort slim vervoer Wij zeggen, -IT ondersteunde transport Deze nieuwe categorie, die ook kan worden samengevat, is een van de onmisbare onderdelen van het dagelijks leven geworden, vooral in het stadsleven.

Minister Turhan, informatietechnologie en communicatie Autoriteit (BTK) georganiseerd en TRNC Openbare Werken en Vervoer minister Tolga Atakan ook bijgewoond door International Intelligent Transport Systems (ITS) in zijn toespraak bij de opening van de Summit, die in een technologisch tijdperk plaatsvond, registreerde de vorige eeuw op het gebied van de technologie hij zei dat de ontwikkeling van de wereld te drastisch beïnvloed.

Aardrijkskunde, technologie is niet veroverd vandaag, het veld is niet bijna niet de aandacht vestigen op het feit dat de Turhan, zonder technologie bijna onmogelijk is om te leven, zei hij.

Turhan, alles in de wereld duizelig dat een snel veranderende ontwikkeling niveaus ontwikkelde landen, merkt op dat in verhouding tot de access infrastructure, geuit uitgegroeid tot de rijkdom van de toegang tot de structuur van de IT-waarde.

Turhan, die verklaarde dat een nieuwe transportcategorie werd geboren met de communicatie die gebruikelijk was in alle soorten en stadia van transport in de tijd, zei:

Özet Kort gezegd, de nieuwe categorie, die we 'slim transporteren' noemen, wat kan worden samengevat als 'door de informatica ondersteund transport', is een van de onmisbare onderdelen van het dagelijks leven geworden, vooral in het stadsleven. Omdat het een gewoonte wordt, werken veel slimme transporttoepassingen, die de meesten van ons niet eens kennen, altijd en dienen ze zowel bestuurders als passagiers van dienst.

Veiligheid en comfort prioriteit

Turkije in de "wielen worden gedraaid" -benadering slechts een deel van het werk, dat tot doel heeft alle uithoeken van het land te bereiken, aan te passen aan de technologie van vandaag, de manier waarop Turhan doet denken aan de bruid intelligente manier, nu ontwikkeld in overeenstemming met de internationale normen van de aanleg van wegen het rijcomfort en de veiligheid voor de maximale omvang, uitgegroeid tot de belangrijkste prioriteiten en doelstellingen hij zei dat hij kwam.

Turhan, weg, voertuig en wordt veroorzaakt door verstrekking van wederzijdse communicatie tussen de passagiers "intelligente transportsystemen" het efficiënt gebruik en in eigen land in Turkije door de uiting van de bepaling van de 2023 strategie voor verspreiding onder het publiek, Intelligent Transportation Systems heeft gemeld dat de oprichting van een betonnen wegenkaart met 2023 Strategy actieplan.

Bileşen We hebben de paden slim gemaakt met de componenten van intelligent transport "

Communiceert met elkaar bewegende voertuigen en software partners, het maakte fouten en Turhan legde uit dat het verminderen van de mate van voorkomen van ongevallen, weg vergevingsgezind gevestigd in ontwikkelde landen uitte hun praktijken in Turkije gaat implementeren.

Minister Turhan, wijzend op de studies over intelligente transportsystemen, kablo Een van de belangrijkste centra, waaronder 18 intelligente transportsystemen centrum en snelweg netwerk, 15 duizend kilometer glasvezel-kabel communicatie-infrastructuur door het creëren van een slimme manier om te maken. In het kader van dit doel 4 duizend 733 kilometers, hebben we de planning gemaakt, tot nu toe hebben we de 505 kilometer voltooid.

Benadrukken hoe zij slim transporteren door de wegen van Turhan te benadrukken: "Ons doel op de weg naar voertuigen zoals routes, ongevallenpreventie, zoals het bieden van ondersteuning door veilig en comfortabel transport te bieden," zei hij.

Turhan, op basis van intelligente transportsystemen diensten waarin staat dat de aan menselijke waarde, "hebben we met het vervoersbeleid we het ministerie en onze allereerste doelstelling van intelligente vervoerssystemen en technologieën die we bleven besteden, sterfelijke en het verminderen van ernstig letsel ongevallen. Gecreëerd geïmplementeerd", zei hij.

Maak het werk dat ze alleen zouden worden bereikt door het verminderen van het aantal ongevallen, maar ook de reistijd Turhan verkorten de burgers te herinneren en zei dat ze honger naar manieren om hun tijd effectiever te gebruiken voor ondernemers.

Turhan, slimme transportinfrastructuur in de stad om hier de voordelen van vergelijkbare infrastructuren te bieden en ook dat ze slimme steden hebben gevestigd, zei:

Güvenlik We willen ervoor zorgen dat transport, gezondheid, veiligheid, energie en milieuvriendelijke werkwijzen interactief zijn met elkaar om snelle, hoogwaardige en slimme stadsdiensten aan onze burgers te bieden. De snelheid van ontwikkeling van technologie kan de realisatiesnelheid van investeringen overschrijden. We ontwerpen en implementeren al onze plannen en infrastructuur zo flexibel mogelijk en passen ons aan de ontwikkelingen aan

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.