Keramiek Workshop en Museum

cer werkplaats en museum
cer werkplaats en museum

Het project, ontworpen door de architecten Semra-Özcan Uygur voor het Ministerie van Cultuur in het kader van de Nationale Projectwedstrijd voor Architectuur, bevindt zich in het Ankara Atatürk Cultureel Centrum.


In het kader van de projectwerkzaamheden zijn historische Cereliers gerestaureerd en zijn de niet-gebruikte treinwagons omgebouwd van het reparatiegebouw naar de Contemporary Arts Gallery. 11.500 vierkante meter verspreid over een gebied, 10 Het museum is het resultaat van jaren werk, 4.500 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 700 vierkante foto galerij, museumwinkel, 370-seat conferentiezaal, polyvalente zaal, een café en een beeldenpark.

CerModern herbergt artistieke diversiteit met zijn tentoonstellingszalen, fotogalerij, museumwinkel, conferentie- en polyvalente zaal, kunstenaarsvervangers, cafés en sculpturen.

Constant vernieuwd, open voor verandering en veelzijdig, streeft CerModern ernaar een yaşayan cultureel centrum voor actieve leven te worden, en streeft ernaar om meer ruimte te bieden voor mensen in hun dagelijks leven en om meer kunstwerken te ontmoeten.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen