Transportation Officer-Sen TCDD Adjunct-directeur-generaal Bezoek aan UygunTransport Officer-Sen voorzitter Can Cankesen benoemd tot TCDD Deputy General Manager, de heer Ali İhsan Uygun bezocht om beter te worden.

Cankesen Assistant General Manager wenste Uygun succes in zijn nieuwe functie en sprak zijn voldoening uit over zijn ambt en wenschte hen succes toe in hun werk.

Plaatsvervangend algemeen directeur Ali İhsan Uygun bedankte de heer Can Cankesen en de vertegenwoordiger van Transport Officer-Sen voor hun vriendelijke bezoeken en goede wensen. Vice-voorzitter Kenan Çalışkan, Mehmet Yıldırım, İbrahim Uslu en Ankara 3 Branchevoorzitter Atilla Demirtunç woonde de vergadering bij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.