8-railsysteem in SamsunGar - De start van de eerste keer tussen de universitaire stations van de Samsun lightrail-systeemlijn 8. Hij viert zijn verjaardag.

wat aangeeft 2010 jaar in de rail systeem dat werkt om samen met Metropolitan Municipality invoeren door 8 jaar Samsun mensen die ze leveren een goederenvervoersdienst Samsun Metropolitan burgemeester of mind Sahin: "Vandaag 8 dat SAMULAŞ Inc. in actie. Ons jaar en het Samsun lightrail-systeem hebben 136 miljoen mensen voorzien van light rail-service. 10 werd op oktober 2010 opgericht door Samsun Metropolitan Municipality. 8 begon zijn reizen jaren geleden. In het afgelopen 8-jaar is Samulaş, dat namens onze gemeente Metropolitan openbaar vervoer levert aan onze mensen, van dag tot dag gegroeid. In de 2010 16 km spoorlijn ten dage dienende, het blijft ongeveer 30 km in een veilige en comfortabele openbaar vervoer. Met de campuslijn die in 2019 in gebruik wordt genomen, zal de lengte van de railsysteemlijn 35 km bereiken. Attracties zoals nieuw werk en een middel van vervoer voor vele jaren de mensen van Samsun hedendaagse programma's uit te breiden spoorwegnet systeem zal ons toelaten om meer te bedienen. "Hij zei.

President Şahin vervolgde zijn toespraak. Ehir SAMULAŞ A.Ş. Met zijn bewustmakingsactiviteiten zorgt het ervoor dat onze mensen veilige en comfortabele openbaarvervoersdiensten ontvangen. Spoor- en spoorlijnen, met name de express- en ringlijnen die door onze burgers worden aangenomen, worden met plezier gebruikt. SAMULAŞ streeft naar een kwaliteitsvolle en comfortabele service en bekroonde de gelijknamige werken door het ISO 2018-kwaliteitscertificaat in 9001-jaar te nemen, waarbij de werken in overeenstemming zijn met deze doelen. Wederom met de lokalisatie van het reserveonderdeel van zijn diensten ononderbroken doorgaan en zal blijven in vele jaren, Äı zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

  1. SAMULAŞ wordt beheerd en beheerd via het controlecentrum. Alle management wordt zorgvuldig en zorgvuldig uitgevoerd door het hoofd van het controlecentrum. Omdat we de basis zijn van SAMULAŞ. We zullen altijd zo blijven.

  2. SAMULAŞ wordt beheerd en beheerd via het controlecentrum. Alle management wordt zorgvuldig en zorgvuldig uitgevoerd door het hoofd van het controlecentrum. Omdat we de basis zijn van SAMULAŞ. We zullen altijd zo blijven.

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.