TCDD Wind in BerlijnTCDD General Manager İsa ApaydınIn het oktobernummer van het tijdschrift Raillife verscheen het artikel met de titel 'TCDD Wind in Berlin ife'.

ER IS HET SCHRIJVEN VAN DE ALGEMENE MANAGER APAYDIN

De afgelopen jaren heeft de Turkse spoorwegsector zich snel ontwikkeld en niet alleen de ontwikkeling maar ook de aandacht van de hele wereld getrokken in internationale organisaties. Alle ogen waren gericht op de TCDD op de InnoTrans 18 Fair, 's werelds grootste spoorwegbeurs in Berlijn op 21-2018 september.

Drieduizend van de wereld, uit Turkije, waar bijna vijftig bedrijven deelgenomen aan de beurs, als het vlaggenschip van de onderneming van de Turkse spoorwegsector, onze dochteronderneming TÜVASAŞ openden we twee verdiepingen staan ​​samen met onze geassocieerde ondernemingen en TÜDEMSAŞ RAYSİMAŞ met TULOMSAS. We hebben zeer belangrijke ontmoetingen gehad met de vertegenwoordigers van de leidende bedrijven in de sector van het wereldspoor.

We bezochten de cabines van de bedrijven die inspraak hebben in de spoorwegsector, met name onze binnenlandse fabrikanten, we volgden de ontwikkelingen in de sector op de voet en we bespraken de samenwerking.

Alles wat we hadden ze evenals de leiding van TCDD dochteronderneming rechtvaardigen onze vreugde en de trots van de tentoonstelling TÜLOMSAŞ succes onze eerste nationale hybride locomotief 2018 InnoTrans beurs in Berlijn geproduceerd. Turkije deze technologie heeft bijgedragen aan het project dat iedereen viert het vierde land in de wereld, ik wil gunstig voor ons land en onze spoorwegen te zijn.

Onze spoorwegen zijn 162 jaar oude Demir

Ons land heeft diepe sporen nagelaten op de geografie, eigentijdse vieren het jaar van onze onmisbare spoorwegen xnumx'inc de weg naar de bewoonde wereld, alle spoorwegarbeiders hebben onze hulde Ik wens genade van Allah.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.