Antalya 3. Night Shift wordt gebouwd in Stage Rail System WorksDe eerste fase tussen burgemeester Menderes Türel en Varsak-Otogar is 3. Het versnellen van hun werk in het Phase Rail System Project, geïnstrueerd om een ​​nachtdienst te creëren door het aantal teams te verhogen.

Een permanente en eigentijdse oplossing voor het transportprobleem van Antalya in de huidige en toekomstige jaren zal de 25 Mile Varsak-Zerdalilik 3 zijn. Het Stage Rail System Project gaat in een hoog tempo verder. Metropolitan Mayor Menderes Türel volgt het project stap voor stap en begint minutieus aan het ene uiteinde van de rails. President Türel hield een uitvoerige vergadering met de bedrijfsambtenaren van de aannemer en de gemeentelijke bureaucraten over de definitieve status van het project.

Burgers zullen geen slachtoffer worden
President Türel werd geïnformeerd over de voortgang van bouwactiviteiten, infrastructuuroverdrachten, projectdoelstellingen, milieuomstandigheden, verkeersstroom en veiligheid in de lopende fase van Varsak-Otogar, die volgens planning in december voltooid zou zijn. Türel gaf een reeks instructies om het project te versnellen en te voorkomen dat de burgers het slachtoffer worden.

Werk 's nachts
Bij de evaluatie van het proces vroeg Türel dat prioriteit moest worden gegeven aan het waarborgen van de continue continuïteit van het verkeer of voetgangersverkeer dat door de werkgebieden werd beïnvloed. Türel gaf opdracht tot het maken van nachtdiensten door het aantal teams en apparatuur voor infrastructuurproductie te verhogen, de infrastructuurproductie die verplicht is voor de lijnconstructie en de voltooiing van wegreparaties onmiddellijk. Türel wilde ook de wegreparatie- en schoonmaakwerkzaamheden voltooien die technisch mogelijk waren in de gebieden waar het werk werd uitgevoerd.

39-station vindt plaats
Kepez vanaf Varsak'ta, Training and Research Hospital in de wind, die samengevoegd met de nostalgische tram lijn 3. Er zullen 38 stukken 1 stukken grondniveau 39-eenheden bij XNUMX-eenheden zijn. Varsak die zal starten vanaf de oude gemeentelijke rooilijnen respectievelijk Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, het busstation knooppunt, Dumlupinar Boulevard, Faculteit der Geneeskunde, wind, opleiding en onderzoek ziekenhuis en zal doorgaan tot het museum en die zullen worden samengevoegd met de oude nostalgie tram. nostalgie tramlijn tussen de omvang van het project zal worden geregeld in het museum-Zerdalilik verwijderen uit het begin en zal vernieuwd rally's.

Het railsysteem zal de stad omringen
Antalya 3. Stage Rail System project en naar het centrum van de stad, gelegen ten noorden van Varsak regio en ten westen van het busstation, University Hospital, University Campus, Gerechtsgebouw, de toegang tot de passagiers in belangrijke gebieden zoals opleiding en onderzoek ziekenhuis zal worden verstrekt. 1. Etap Meydan-Kepezaltı en 2. 3 moet worden geïntegreerd met de lijnen van Etap Meydan-Airport-Aksu. Met het Stage Rail System Project wordt een ring om Antalya gebouwd. In Antalya zal de totale lengte van het spoorwegsysteem 55-kilometer bereiken. Er waren systemen gepland om passagiers en voertuigen aan elkaar over te dragen.

De waarde van Kepez zal toenemen
3 dat het stadsvervoer zal ontspannen. Het Phase Rail System-project zal de waarde van de regio's op zijn route verhogen. Een groot deel van de lijn passeert de grenzen van het district Kepez. Terwijl de waarde van de woningen en de werkplekken op de plaatsen waar de lijn passeert, zullen de buurten in het district Kepez ook een aanzienlijke waarde krijgen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.