Two New Rail System Line to Ankara FutureBurgemeester van Ankara Metropolitan Municipality Mustafa Tuna heeft de bevolking van Ankara goed nieuws gebracht via een tv-programma. Tuna, de twee nieuwe Ankaray van de hoofdstad en kondigde aan dat de metrolijn.

Burgemeester van Ankara Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Mustafa Tuna beantwoordde vragen over een tv-programma dat hij bijwoonde. Tonijn verduidelijkte belangrijke kwesties die nauw verband hielden met de agenda van de hoofdstad.

Tuna noemde de discussies over de stijging van de broodprijzen in Ankara en verklaarde dat zij de prijzen van Halk Ekmek op geen enkele manier zouden verhogen als de Metropolitan Municipality. Niet alleen People of Bread, openbaar vervoer vergoedingen en water zullen de wandeling Mustafa Tuna niet verhogen, zei:

Ğ GEEN TIJD VOOR KOSTPRIJS, WATER EN OPENBAAR VERVOERSKOSTEN "

Verwijzend naar het debat over de stijging van de broodprijzen in Ankara, zei president Tuna dat zij de prijzen van Halk Ekmek (oud Turks brood) op geen enkele manier zouden verhogen:

Kur 250 gram Folk Brood 70 cent. We beschouwen geen enkele wandeling. De meest basale behoefte van onze burgers, we hebben het brood niet verhoogd, wij niet. Het broodgewicht is 280-cent. We zullen dit voortzetten

Niet alleen People of Bread, maar ook de kosten voor openbaar vervoer en water zullen de president van de tonijn niet opwekken, zei:

We verhogen de kosten van het openbaar vervoer niet gedurende dit jaar. Er zijn zelfs serieuze stijgingen opgetreden, maar de fluctuaties in de valuta eindigen, het wordt stabiel. We moeten bij onze burgers zijn. Tijdens het transport verhogen we het brood ook niet in water. We hebben zelfs een kortingspercentage gemaakt voor de waterprijzen. Voor onze boeren, met name boeren en veehouders, om het leven in de dorpen voort te zetten. We maken de wegen van al onze dorpen. Dit jaar gaan we verder met de aanleg van 3 bin 218 kilometers weg. Aan het einde van het seizoen bieden we toegang tot de dorpen zonder te zinken in de modder en de put. Aan de andere kant gaan de drinkwaterwerken in onze dorpen gewoon door. We mobiliseren ook onze kansen voor jonge mensen om vee en landbouw te doen

HAFRYAT ONTHEEMT TOT GEMEENTELIJKE GEVAL

Zelfs in een periode van vertraging van het bouwseizoen, heeft de Metropolitan Municipality zijn inkomsten verhoogd, zei president Tuna, vooral in de opgravingsinkomsten, en zei:

I Opgravingsopbrengsten waren van tevoren 30 duizend TL op voorhand. Het gemiddelde maandelijkse bedrag van 15 miljoen TL is aan ons overgedragen. Het was een tijd waarin het bouwseizoen vertraagde. In een snel seizoen overschrijdt deze omzet de maandelijkse 15 miljoen

CONCURRENT VOOR BOUWSECTOR

President Tuna onderstreepte dat zij een belangrijk besluit zullen nemen dat nauw verband houdt met de bouwsector en heeft de sector steun verleend:

Var De gemeente heeft een aantal vergoedingen van de bouw. Volgende week zullen we een motie indienen bij de Metropolitan Municipality Council. We willen graag een bijdrage leveren aan de bouwsector door de helft van de gemeentelijke inkomsten te verminderen onder het gezag van de gemeentelijke vergadering. Diameter, projectcontrole of numarataj zoals alti We zullen deze korting voor zes maanden aan de assemblee presenteren. Ik hoop dat onze parlementsleden ten gunste van de burgers zullen handelen en een dergelijke beslissing zullen nemen. We moeten iets doen tegen economische druk. We moeten morele steun en financiële steun geven

President Donau, herinnerend aan zijn oproep voor sparen, banen president Recep Tayyip Erdogan en betalen hun steun aan het project zal het evenwicht niet te verstoren, benadrukte hij dat hij heeft gehandeld in overeenstemming met de begroting en faciliteiten.

"TWEE NIEUWE ANKARA- EN METRO-PROJECTEN ZULLEN WORDEN GEMAAKT AAN BAŞKENT"

President van de Republiek Turkije, president Recep Tayyip Erdogan, twee Metro- en twee ANKARAY-projecten met het evangelie van het project, erop wijzend dat de president Tuna zei dat het projectwerk wordt voortgezet.

Broiler Ziekenhuis van het Forum in Ankara, zal link naar de Metro Airport over het terrein van twee nieuwe ANKARAY project met de stadsbus METU zijn, de president zei tijdens de Dikimevi dat er een kink in de kabel worden weergegeven in twee nieuwe metro project tot de NAVO-Road Tuna uitbreiding van het spoorwegsysteem in de hoofdstad dat ze zullen zij onderstreepte.

Merk op dat de kapitalisten de meeste vraag naar transport en infrastructuur hebben, zei president Tuna. De bevolking neemt toe en het transport moet van tevoren worden gepland en nieuwe wegen en spoorwegsystemen moeten worden uitgebreid. Een goed project moet in de constructiefase worden uitgevoerd, zodat de problemen van deze projecten rationeel moeten zijn, zei hij.

KLIMAATVERANDERINGEN IN ALP CONSTRUCTION STUDIES ACCOUNTED AL

President Tuna verklaarde dat zij de projecten hebben uitgevoerd die de overstromingen in Ankara geleidelijk zullen voorkomen, zei:

Ik We zijn nu begonnen met werken op 15 punt. De onderdoorgang van Akay was voltooid voordat de scholen opengingen. We blijven onze inspanningen om overstromingen in Mamak te voorkomen. Hier kilometer water 8, 5-6-kilometer riool lijn ... we leggen het onderwerp is nog niet alles ... in Ankara overstromingen onmogelijk wordt om te zeggen zal niet weer gebeuren ... Al deze punten kunnen niet alle girils stad te verplaatsen. Daarom moeten we de structuur geleidelijk oplossen. Er zijn serieuze klussen die moeten worden gedaan in de infrastructuur. Ankara heeft het nodig. Daarna houden we rekening met de klimatologische omstandigheden in de pijpsecties en diameters bij het berekenen van de infrastructuurprojecten

NIEUW NATIONAAL PROJECT YENİ

President Tuna, die aankondigde dat het boren van het nieuwe Ulus-project was begonnen, deelde de details van het project:

Acak Construction wordt zo snel mogelijk gestart. Het directoraat-generaal van de snelwegen voert de aanbesteding uit. Het ministerie van Milieu en Urbanisatie draagt ​​de kosten van het project over naar de snelwegen. Als Metropolitan ondernamen we ook de regelgeving voor milieu en uitdaging. Vanaf het jeugdpark kom je op de weg van daar naar de Romeinse baden. Anafartalar'dan ook tot de eerste Assemblee weer onder de weg zal zijn. Er is een plein in Ulus en er zal een passage van twee verdiepingen over de top zijn voor uitstapjes. Toeristen op het plein waar ze worden gemaakt, hebben zowel winkels als bezoeken. 6 kan in maanden worden voltooid als er geen probleem is. Het bestaande ministerie van Jeugd en Sport gaat naar het gebouw. Ons gebouw gaat naar de Centenary Bazaar. We zullen dus een uitdaging hebben gerealiseerd

AANBESTEDING VAN ANKAPARK

President Tuna verduidelijkte ook de discussies over de ANKAPARK-aanbesteding en zei dat hij de kritiek oneerlijk vond:

In Wat werd niet gewaardeerd? Er vond een openbare, nationale en internationale aanbesteding plaats. Ik vind het oneerlijk. Ze zijn niets meer dan verwarring. We hebben gezegd dat je geen aanbod hebt gedaan. Met de afsluiting van de aanbesteding hebben we 26 miljoen 400 duizend TL- en 3-inkomsten uit de ticketinkomsten. Dit is hoe we de aanbesteding hebben gedaan. Ik hoop dat er twee, drie maanden voorbereiding zal zijn. Aan het einde van deze periode kan 2019 in dienst worden gesteld als het geen manie is

In de hoofdstad een van de belangrijke projecten die zullen worden uitgevoerd met vermelding van de Donau President Gardens Naties, zal TSS twee punten der Naties worden gehouden in de voorkant van de tuin, met inbegrip van Golbasi snel gestrest. President van de Donau zal ook een nieuwe staat te zijn in plaats Stadium 19 mei, de Jeugd en Sport Ministerie wees erop dat de follow-up, "Ankara, zullen we hebben een mooi stadion gekruist," zei hij.

CARTOON ISSUE

Kapitaal Tevens erop wijzend dat de straten van voertuigen verliet de stad het verkeer een negatieve invloed hebben President Donau, "Dit is een kwestie van cultuur ... een last ... een geboren falen om de parkeerbehoefte van de wijziging van het bestemmingsplan problemen gebracht door het feit omstandigheden ... Helaas zijn sommige opzichten is dit verkeer te voldoen en niet in staat om de auto te verwijderen vanwege de hoge gebouw ... Nieuwe parkeergarages zijn verplicht. We willen het gebruik van spoorwegsystemen stimuleren door parkeergarages in voorstedelijke gebieden te maken. We zijn van plan om op gepaste plaatsen te parkeren en verlichting te bieden. We hebben studies in deze richting

LOKALE VERKIEZINGEN YER

President Tuna reageerde ook oprecht op de vraag of hij bij de lokale verkiezingen zal deelnemen en zei:

Iz Kandidaten zijn niet benoemd uygun In mijn plichten aan mij zijn de President en de bevoegde organen van onze partij verplicht om het uit te voeren als het dit gepast acht. Onze partij probeert de meest geschikte kandidaat te laten zien. Alle partijen doen het ook, wat is de taak voor ons om het te doen als ons feest, het is onze taak, onze plicht de Bütün

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.