President Uysal kondigt nieuw metroproductiemodel aan: knul Build-Rent-Transfer BaşkanDe ondernemersvergaderingen van de zakenlui kwamen samen en de president van de Metropolitaanse gemeente in Istanbul, Mevlüt Uysal, kondigde het nieuwe aanbestedingssysteem aan dat in de metro-tenders zal worden geïmplementeerd. Uysal, uş De bevrijding van Istanbul zit in de metronologie. Met het "Build-to-Rent-Transfer UM-model" kan de 10 in het jaar worden toegevoegd aan de 600-kilometers in Istanbul.

Burgemeester van de Metropolitaanse Gemeente van Istanbul Mevlüt Uysal nam deel aan ys Entrepreneur Meetings ği georganiseerd door de Stichting Ondernemerszaken. Burgemeester Mehmet Koç op de bijeenkomst in Eyüpsultan's Bahariye Mevlevihanesi, en gaf informatie over de investeringen en diensten in Istanboel aan de zakenlieden.

Met de binnenkort inschrijving van hun 34 kilometer Yenikapı Beylikdüzü 32 kilometer Vezneciler-Arnavutkoy metrolijnen, deze nieuwe financieringsmodel volgens welke zeiden dat ze Mevlut Uysal zouden inschrijven, "we kunnen slagen in de offerte, zullen we hebben gemaakt 10 kilometers verder ondergronds naar Istanbul in het komende jaar 600. Dit model is 'Build-Rent-Transfer'. Als we slagen in de aanbesteding, maken we 10-mijlen extra metro naar Istanbul in het volgende 600-jaar.

Het nieuwe systeem zal het onderhoud van het bedrijf ondernemen zal ondernemen de metro Uysal president, zei: Ecek Het bedrijf maakt de metro en verzorgt ook het 25-jaar. 25 ontvangt gedurende het jaar geen geld, 3 jaarlijks. 22 krijgt het hele jaar door een jaarlijkse huur. Vanaf vandaag zullen we het werk doen dat we van tevoren hebben gedaan, vol zelfvertrouwen, die kapitaal uit het buitenland kan vinden. Laat ons de hoofdstad vinden, laat de metro verhuren, 22 om het geld voor het jaar te nemen. Er zijn modellen op deze manier in de wereld

Turkije Uysal Hij wees er ook op dat in het kader van een ernstige economische aanvallen tegenwoordig, "Als een dergelijke aanval van het Westen naar de hoofdstad komen uit het oosten op de metro bouw vinden ondernemers doen dit werk, zullen ze winstgevend wij. Als we daarin slagen, lossen we alle transportproblemen van Istanbul op

EEN ISTANBUL-WERELDSTAD MET DE MEESTE METRO-CONSTRUCTIE "

Omdat de bouw van de 293,5-metrolijn nog steeds in Istanbul ligt, onderstreepte Mevlüt Uysal dat Istanbul de stad is met het hoogste aantal metronetwerken ter wereld. Uysal zei dat het ondergrondse werk in de metro werkt voor de 25-bak en ging als volgt verder;

UM De 177-kilometers van de metroconstructies gebouwd en gemaakt in Istanbul zijn gefinancierd door de Metropolitan Municipality. In vergelijking met de wereld is er geen andere gemeente die de metro kan doen. 430 wordt kilometers wanneer de constructie is voltooid. We noemen het 'Metro helemaal over Londen', de totale lengte is 420 kilometers. Er zijn 380-kilometers in Parijs en 600-kilometers in New York

Uysal, Marmaray en metro's opende na het gebruik van speciale voertuigen, waarin staat dat terek bestuurder en bescherming met veel zakenman nu de privé-auto verlaat, de metro gebruikt. Het merendeel van de vele ambassadeurs en consuls in Turkije, zei dat ze de metro gebruiken tijdens onze bijeenkomsten. De bevrijding van Istanbul is metronisch. Als we meer doen dan 600-kilometers, zal het transportprobleem van Istanbul worden opgelost. Hopelijk tegen het nieuwe jaar tot de nieuwe metro veilingsysteem, een goed resultaat, de redding van Istanbul zou zijn, zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.