Zonnebloemfietsvallei die aan Kampioenschap voorbereidingen treffenPresident Toçoğlu onderzoekt het lopende werk in de Sunflower Bike Valley, To zal eind september worden gehouden om ons kampioenschapsproject te trainen. Onze voorbereidingen gaan door op volle snelheid. We organiseren een kampioenschap in de green. Geachte, Sakarya, zal opnieuw op de voorgrond treden met zijn sportidentiteit in de internationale en nationale arena.

De burgemeester van Sakarya Metropolitan Municipality Zeki Toçoğlu onderzocht de lopende werken in de Ayçiçeği-vallei en Bicycle Island. De heer Toçoğlu ontving informatie van het personeel over de recente situatie in het lopende project in Yenikent en werd vergezeld door adjunct-secretaris-generaal Ayhan Kardan en de afdelingshoofden. President Toçoğlu, de Sunflower Valley en het Cycling Island worden eind september gehouden, en zeggen dat ze zich op wedstrijden zullen voorbereiden.

Internationale Sakarya Cup en UCI Marathonkampioenschappen
President Toçoğlu zei, yıl In het jaar van 2020 onder auspiciën van ons voorzitterschap, zal het Wereldkampioenschap Mountain Bike Marathon in onze stad worden gehouden. 22 organiseert ons Bicycle Island-project op zaterdag, september en 23 september zondag voor het kampioenschap in de internationale Sakarya Cup en de UCI-marathon. Ons werk gaat snel verder. Ik hoop dat er een faciliteit komt die het kampioenschap waardig is

Einde van studies
Toçoğlu gaf informatie over de onderzoeken, et eter Het werk aan de cafetaria is ten einde. Volleybal- en basketbalwedstrijden staan ​​bijna klaar. De assemblage van de speelgroepen waar onze kinderen van zullen genieten is geweldig. Picknickplaatsen zijn voltooid. De camelia's werden geplaatst. Gazongrondoppervlakken werden gelegd in een procentuele 70-verhouding. Ons bebossingsproces is voorbij. Fietspaden zijn snel voltooid. In de biologische pool worden recente studies uitgevoerd. We vervolgen onze asfaltwerkzaamheden in de slagaders die transport naar ons project zullen bieden

Voorbeeldproject
De heer Toçoğlu verklaarde dat de werken op het fietseiland vóór het kampioenschap in september zullen plaatsvinden. De bouw van Devam Bicycle Island gaat onverminderd door. Bike World en andere gebouwen zijn voltooid door 95. Ons racecircuit neemt zijn definitieve vorm aan. Ons project zal een andere dimensie geven aan de fietssport en zal een modelproject zijn over de hele wereld. Sakarya loopt voorop met zijn sportidentiteit in de internationale en nationale arena. Het zal al beter zijn voor onze stad. Ş

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.