ABB en Nobel Media kondigen internationale partnerschappen aanEen gezamenlijke investering in de kracht van ideeën met inspiratie en inspiratie van Nobelprijzen wereldwijd

Hoewel ABB en Nobel Media beide instellingen samenbrengen die zich richten op de ontwikkeling van internationale samenwerking, innovatie, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, dat vandaag vandaag is aangekondigd, maakt het van ABB een internationaal verkozen Nobel-partner.

De Nobel Foundation, Nobel Media, organiseert inspirerende activiteiten van Alfred Nobel en de Nobelprijswinnaars, digitale media en speciale tentoonstellingen en evenementen, waarmee de effectiviteit van de Nobelprijs voor miljoenen mensen over de hele wereld wordt bereikt. Door deze evenementen, waaronder Nobelprijsdialoogbijeenkomsten, bereikt en spreekt Nobel Media studenten, beslissers en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp in het algemeen.

ABB-filiaal van Nobel Media heeft als doel om informatie op grote schaal te delen, om mensen te inspireren om de nabijheid van de wetenschap horen en licht werpen op de grote vraagstukken van onze tijd. ABB als een pionier op het gebied van deze technologie partnerschap, zullen hun ervaring met een diepe betrokkenheid bij wetenschap en innovatie te delen.

"We zijn verheugd om Nobel International Partner om de waarde van de mensen te benadrukken door belichamen de ziende wereld en de toekomst: ABB CEO Ulrich Spiesshof wordt als volgt in dit opzicht tot uitdrukking. Zowel de Nobelprijs als ABB, is het diepe betrokkenheid bij de kracht van innovatie en ideeën, en we zijn tot de ontdekking wetenschap te verheerlijken, en wist deze kans en inspireren de buitengewone pionier zal komen van nieuwe generaties, onthult het werk van baanbrekende van de mensen die de Nobelprijs We wilden Serel hebben gewonnen. en werkt nauw samen met Nobel op dit spannende initiatief, onze klanten, onze medewerkers en onze gemeenschappen wereldwijd, we kijken uit naar het toevoegen van in. "

De Managing Director van ABB Zweden Johan Söderström voegde ik het volgende: "om samen te werken met één van de belangrijkste instellingen van ons land, afgekort werken is een voorrecht voor ons. In combinatie met 's werelds beste wetenschap mensen, al enthousiast voor wat we ontdekten bij evenementen en vergaderingen. Deze samenwerking verhoogt ook onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de jongere generatie. "

Tir De Nobelprijs betekent de kracht van ideeën, een betere wereld door kennis en wetenschap. Het is belangrijker dan ooit om aan deze waarden te voldoen en we delen deze verantwoordelijkheid met ABB, "zei Mattias Fyrenius, voorzitter van de Nobel Media. In dit opzicht ben ik trots om onze samenwerking met ABB bu aan te kondigen.

Deelnemers aan de conferentie worden gedwongen te denken van Nobel Media activiteiten, lezingen en wereldwijde dimensie in aanvulling op de tentoonstelling, is er ook het verstrekken van een brede toegang content via digitale kanalen. De volgende Nobelprijs Dialoog Meeting, 2019 Chili medio januari, zal worden gehouden in Santiago, en Nobelprijswinnaar mensen, vooraanstaande wetenschappers van de wereld, invloedrijke politici en zullen samen opinieleiders uit verschillende delen van de wereld te brengen.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

13 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Pts 13
Geen evenementen gevonden
Zat 18
Geen evenementen gevonden
Sun 19
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.