Accommodatie faciliteit in Muratdağı Thermal Ski Center

Muratdağı Termal Kayak Merkezi ‘ne konaklama tesisi :Kütahya’nın Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde yeni konaklama tesisi yapılıyor.
22-aanbesteding vond plaats op november 21 voor bungalowtype 2014-huis, gebouwd door Gediz Municipality aan Muratdağı Gökoluk Plateau, ondersteund door Zafer Development Agency.


Met de afronding van het aanbestedingsproces werd het contract ondertekend met Tonyapı Construction Limutid Company op 8 januari 2015.

Gediz Burgemeester Mehmed Ali Saraoğlu gaf informatie over het huisvestingsproject en zei: kapsamında In het kader van de werkzaamheden voor de ontwikkeling van het thermisch skicentrum Muratdağı hebben we de aanbesteding voor de bouw van de bungalowbouw van 22 gerealiseerd met de steun van onze gemeente en Zafer Development Agency. Er is een contract getekend met de aannemer voor de huizen die op het Gökoluk-plateau zullen worden gebouwd. 16 wordt gestart op januari 2015 en 13 eindigt op augustus 2015. De projecten van de te bouwen huizen hebben een patio en een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken en zijn 58 vierkante meter. De bungalowhuizen zoals Kirazlı Evleri zijn ontworpen om te worden gebruikt in zowel de zomer- als de wintermaanden. Met de ontwikkeling van het Muratdağı Thermal Ski Center zullen dergelijke structuren toenemen ".

 


sohbet

Feza.Net

Gerelateerde artikelen en advertenties