Wanneer start u het Malatya hogesnelheidstreinproject

Malatya hogesnelheidstreinproject om te starten wanneer: CHP, de minister van Transport Binali Yildirim, in antwoord op een schriftelijk voorstel van het Parlement het Parlement heeft gevraagd wanneer Malatya High Speed ​​Project zal worden gevraagd.


CHP Malatya Plaatsvervangend Veli Ağbaba, minister van Vervoer, Maritieme Zaken en Communicatie Binali Yildirim, heeft naar aanleiding van een schriftelijk voorstel van het Parlement het Parlement gevraagd wanneer om Malatya High Speed ​​Project zal worden gevraagd.

Gevraagd door de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie Binali Yildirim om schriftelijk te reageren, zei CHP-afgevaardigde Ağbaba in een vraagvoorstel: Hoewel de infrastructuur en geografische locatie van deze provincies erg handig zijn, bestaat Malatya niet. Een van onze AKP-afgevaardigden zei echter in februari dat Malatya deel uitmaakte van het investeringsprogramma voor het "hogesnelheidstreinproject", maar dat ze niet bij 5 wilden blijven, de laatste streefdatum. De belofte die in februari werd gedaan, werd in augustus opgeschort en de toekomst van de hogesnelheidstrein naar Malatya werd alleen bij 14 aangekondigd.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır High Speed ​​Line Project kijkt uit naar de provincies van de regio. De bevolking van Malatya is 762 duizend 366, de bevolking van Elazığ is 562 duizend 703, en de populatie van Diyarbakır is 1 miljoen 162 duizend 167. De totale bevolking van deze provincie, 3 miljoen 2 duizend mensen, wordt verzocht om een ​​hogesnelheidstrein te passeren in het oosten van Sivas. Echter, het ministerie van Verkeer en Waterstaat in de eerste fase van de hogesnelheidstrein, niet Sivas, 917 duizend 217-bevolking na Sivas zal naar Erzincan worden gebracht, is aangekondigd ".

De broer stelde de volgende vragen in zijn resolutie:

"1-Er wordt door experts van het onderwerp gesteld dat de hogesnelheidstreinlijn van Kayseri-Malatya efficiënter zal zijn in plaats van het Sivas-Malatya hogesnelheidstreinproject. De hogesnelheidstreinlijn Ankara-Kayseri-Malatya zal een geweldige ontwikkeling zijn voor Oost en Zuidoost. Is het de bedoeling om een ​​nieuwe lijn tussen Kayseri en Malatya te installeren zonder op 2023 te wachten en bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio? 2 - Welke criteria zijn bepaald door rekening te houden met de provincies die hogesnelheidstreinen zullen passeren in het volgende 5-jaar? Wat onderscheidt 14 van andere provincies? Welke waarden zijn overwogen bij het nemen van hogesnelheidstreinen naar de provincie Erzincan, die de helft heeft van 3-Elazığ, 3 in Malatya, 1 in Diyarbakır en één in 6 in Diyarbakır? Heeft deze stad het effect van het zijn van een Bakanı geboortestad van de minister van Transport hızlı in het nemen van hogesnelheidstreinen? Waarom is Erzurum, de buur van 4-Erzincan, niet betrokken bij het project? Wordt er niet gedacht dat een metropool meer treinpassagierscapaciteit zal hebben? Zijn er klachten die u ontvangt over dergelijke praktijken die bij het publiek kritiek op het 'inefficiënte gebruik van openbare middelen' veroorzaken? 5- Hogesnelheidstreinreeksen werden vervaardigd in Sakarya, hogesnelheidstreinschaarfabriek in Çankırı, Sleeper Factory in Sivas en railbevestigingen werden in Erzincan gevestigd. Terwijl de investeringen door uw ministerie voor de spoorwegen worden voortgezet, werd de Wagon Repair Factory, die lange tijd niet actief was in Malatya, als eerste verzocht om als een gevangenis te worden gebouwd en vervolgens door de PA te worden verkocht. Hoewel er aan de ene kant een lege fabriek is, aan de andere kant, hoe evalueert uw ministerie de opening van de fabriek door miljoenen ponden van dezelfde kwaliteit uit te geven?hoe 1

Beoordelingen