Wanneer start u het Malatya hogesnelheidstreinproject

Wanneer het Malatya-hogesnelheidstreinproject van start gaat: In de parlementaire vraag aan de Turkse Grote Nationale Vergadering, waarin de CHP wordt gevraagd schriftelijk te worden beantwoord door de minister van Transport, Binali Yıldırım, vroeg hij Malatya wanneer het hogesnelheidstreinproject van start gaat.


De plaatsvervanger van CHP Malatya, Veli Ağbaba, vroeg wanneer het hogesnelheidstreinproject in Malatya zal worden gestart in de parlementaire vraag die hij aan de Turkse Grote Nationale Vergadering heeft gesteld, met het verzoek deze schriftelijk te beantwoorden door de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie, Binali Yıldırım.

In de parlementaire vraag van WKK-plaatsvervangend Ağbaba op verzoek van de minister van Transport, Maritieme Zaken en Communicatie om schriftelijk te worden beantwoord door Binali Yıldırım: “Uw ministerie heeft aangekondigd dat 5 steden in de komende 14 jaar met elkaar zullen worden verbonden via de hogesnelheidstrein. Hoewel de infrastructuur en geografische ligging zeer geschikt zijn tussen de genoemde provincies, is Malatya niet beschikbaar. Een van onze AKP-afgevaardigden verklaarde echter in februari dat Malatya was opgenomen in het investeringsprogramma van het "hogesnelheidstreinproject", maar dat ze niet wilden blijven op de uiteindelijke streefdatum van 2023, en dat ze waren geïnformeerd dat de nodige haalbaarheidsstudies zouden worden gestart in 2013. De belofte die in februari was gedaan, werd in augustus opgeschort en er werd aangekondigd dat de hogesnelheidstrein naar Malatya pas in 2023 zou komen.

In de provincies van de regio wordt ongeduldig uitgekeken naar het Malatya-Elazığ-Diyarbakır hogesnelheidslijnproject. De bevolking van Malatya is 762 duizend 366, de bevolking van Elazig is 562 duizend 703 en de bevolking van Diyarbakır is 1 miljoen 162 duizend 167. De totale bevolking van deze 3 provincies in het oosten van Sivas waar hogesnelheidstreinen worden aangevraagd, is 2 miljoen 917 duizend mensen. Het ministerie van Transport kondigde echter aan dat de hogesnelheidstrein niet naar deze provincies zou worden gebracht, maar naar Erzincan, dat na Sivas 217 inwoners telt ”.

De broer stelde de volgende vragen in zijn resolutie:

“1- Er wordt door de experts van het onderwerp gesteld dat de hogesnelheidstreinlijn Kayseri-Malatya efficiënter zal zijn in plaats van het hogesnelheidstreinproject Sivas-Malatya. De hogesnelheidstreinlijn Ankara-Kayseri-Malatya zal een geweldige ontwikkeling zijn voor het oosten en zuidoosten. Is het de bedoeling om een ​​nieuwe lijn tussen Kayseri en Malatya te installeren zonder te wachten tot 2023 en om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio? 2-Welke criteria werden in overweging genomen voor de provincies waar hogesnelheidstreinen de komende 5 jaar zullen passeren? Wat zijn de kenmerken die 14 provincies onderscheiden van andere provincies? 3- Met welke waarden is rekening gehouden bij het vervoer van hogesnelheidstreinen naar Erzincan, dat de helft van Elazig, 3/1 van Malatya en 6 van de 4 van Diyarbakır heeft? Heeft het effect van het zijn van de 'geboorteplaats van de minister van Verkeer' door hogesnelheidstreinen naar deze stad te nemen? 5- Waarom is Erzurum, de buurman van Erzincan, niet bij het project betrokken? Wordt niet gedacht dat een metropool een grotere capaciteit voor treinreizigers zal hebben? Zijn er klachten over dergelijke praktijken die bij het publiek kritiek veroorzaken op "het niet efficiënt gebruiken van openbare middelen"? XNUMX- Sets voor hogesnelheidstreinen werden opgericht in Sakarya, fabriek voor hogesnelheidstreinen in Çankırı, Travers-fabriek in Sivas, railbevestigingsmiddelen in Erzincan. Terwijl de investeringen van uw Ministerie voor de Spoorwegen doorgaan, wilde de Wagon Repair Factory, die jarenlang in Malatya stil stond, eerst worden gebouwd als gevangenis, daarna werd deze ontmanteld en verkocht door de PA. Enerzijds, terwijl er een fabriek is die inactief wordt gehouden, hoe beoordeelt uw ministerie anderzijds om een ​​fabriek te openen door miljoenen lira's van dezelfde kwaliteit uit te geven?


sohbet

hoe 1

  1. We willen aankomen in de hogesnelheidstrein van Malatya

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties