Desinfectiemobilisatie in het openbaar vervoer vanuit Izmir Metropolitan!

Desinfectiecampagne in het openbaar vervoer vanuit Izmir
Desinfectiecampagne in het openbaar vervoer vanuit Izmir

Alle voertuigen van openbaarvervoersinstellingen en organisaties die zijn aangesloten bij de Izmir Metropolitan Municipality worden gedurende de dag na elke reis gedesinfecteerd. Bussen, metro- en tramwagons en schepen; Het wordt gezuiverd van virussen en microben met reinigingsproducten op waterbasis die de gezondheid van mens en milieu niet schaden.


Vanwege de toename van het aantal gevallen van coranavirus hecht de İzmir Metropolitan Municipality, die al haar activiteiten stopzet en haar sociale voorzieningen sluit, ook veel belang aan het regelmatig ontsmetten van voertuigen voor openbaar vervoer. Alle bussen sinds maart, toen de ziekte in Turkije voorkwam, schepen met metro- en tramwagons, elke keer na het einde van de dag schoongemaakt, beide in detail; vrij van virussen en ziektekiemen.

Metrowagons bij Fahrettin Altay Station; Karşıyaka Tramwagons worden tot in het kleinste detail gedesinfecteerd bij de Alaybey-halte en de Konak-trams bij de Halkapınar-halte. Ook bussen van ESHOT en İZULAŞ en İZDENİZ-schepen worden na elke expeditie van top tot teen gezuiverd. Aan het eind van de dag worden alle OV-voertuigen weer schoongemaakt en ontsmet. In de studies; Het eigen personeel van beide instellingen en organisaties en deskundig personeel dat is aangesloten bij het Department of Environmental Health van de İzmir Metropolitan Municipality.

Soyer: Laten we ons aan de regels houden

Burgemeester Tunç Soyer van de İzmir Metropolitan Municipality verklaarde dat ze zich bewust zijn van het belang van reiniging en desinfectie in voertuigen voor openbaar vervoer; Hij benadrukte dat ze in deze kwestie een grote gevoeligheid aan de dag leggen. President Soyer zei dat in de strijd tegen de pandemie zowel het gezondheidspersoneel en de officiële instellingen als de burgers een grote verantwoordelijkheid hebben: “Helaas staan ​​we weer bij het begin. Bovendien is de situatie deze keer veel ernstiger. We moeten allemaal verantwoordelijk handelen. Laten we indien mogelijk bij ons thuis blijven. “Degenen die de deur uit moeten, moeten zich volledig houden aan de regels voor masker, sociale afstand en hygiëne.

JavaScript is vereist voor deze diashow.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen