Mijn Flight Guide-applicatie zal de congestie op luchthavens verminderen

Mijn Flight Guide-applicatie zal de congestie op luchthavens verminderen
Mijn Flight Guide-applicatie zal de congestie op luchthavens verminderen

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, deed belangrijke uitspraken in de "My Flight Guide" -applicatie, ontwikkeld door de General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). Minister Karaismailoğlu verklaarde dat gratis internetdiensten tot 2 gigabyte per dag op luchthavens zullen worden aangeboden en verklaarde dat passagiers met de functie voor het volgen van vluchten in de applicatie tijd zullen besparen en zich geen zorgen hoeven te maken over kaping.


Adil Karaismailoğlu, de minister van Transport en Infrastructuur, woonde de ceremonie bij die werd gehouden in de Esenboğa Airport International Terminal om de "My Flight Guide" -applicatie te introduceren, ontwikkeld door de General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). In zijn toespraak tijdens de ceremonie realiseerde het uiten de doorbraak met de overtuiging dat infrastructuur en communicatie een krachtige economie zijn in het hart van de ministers Karaismailoğlu, Turkije als een hele ontwikkeling en hedendaags die de sociale en economische vitaliteit op elk punt waarborgt, benadrukte dat innovatie en technologie nu dan-gebaseerd transport en infrastructuur zijn. Deze aanpak ter ondersteuning van de logistieke doelstelling van Turkije om een ​​supermacht te worden in de regio, Minister Karaismailoğlu aandacht bij een nationaal en regionaal is het belangrijk om de mobiliteit van de oplossingen te vergroten met lokale en nationale oplossingen onderstreept dat ze bedoeld zijn om alle transportmodi te digitaliseren.

Karaismailoğlu verklaarde dat het "My Flight Guide" -project vanaf vandaag in gebruik is genomen en maakte de volgende zinnen in zijn toespraak: "Met onze Flight Guide mobiele applicatie kan iedereen die dat wenst op onze luchthavens gratis internet gebruiken tot 2 gigabyte per dag aangeboden via de mobiele applicatie. Maar wat nog belangrijker is, het vluchtproces verandert nu in een andere technologische ervaring. Dankzij de onmiddellijke meldingen die we naar onze passagiers sturen met de functie voor het volgen van vluchten in onze applicatie, zullen we de problemen van het kapen van vluchten elimineren. Passagiers zijn nu dankzij My Flight Guide; Ze zullen hun vluchten kunnen volgen vanaf hun sociale media-accounts. Dankzij de applicatie kunnen passagiers alle diensten op de luchthavens ontdekken vanaf hun mobiele telefoon. Een andere innovatie van My Flight Guide is 'Where Is My Vehicle?' onderhoud. Passagiers die hun auto op luchthavens parkeren, hoeven voortaan niet meer naar hun auto te zoeken. "

"Tijdverlies op luchthavens zal worden geminimaliseerd."

Minister Karaismailoğlu verklaarde dat met de "My Flight Guide" -applicatie, die bedoeld is om op alle luchthavens te worden gebruikt, ze de transacties van de passagiers zullen afhandelen door minder tijd te verliezen door de dichtheid te verminderen, en benadrukte hij dat de problemen van de passagiers snel en effectief zullen worden opgelost met de "Check-Send" -service die in de applicatie zal worden opgenomen.

Karaismailoğlu verklaarde dat passagiers hun vluchten onmiddellijk kunnen volgen met de mobiele applicatie "Live Flight Tracking", die zal worden ontwikkeld met binnenlandse en nationale faciliteiten, en zei dat ze zullen bijdragen aan de economische efficiëntie door snel en ononderbroken te reageren op de behoeften van de passagiers die de luchthavens gebruiken voor commerciële activiteiten.

'' De luchthaven van Istanbul in Turkije en Istanbul is een internationaal knooppunt geworden. ''

De luchthaven van Istanbul wordt door intonatie een internationaal centrum van de ministers van Turkije en Istanbul Karaismailoğlu, die gigantische projecten op het gebied van transport en communicatie in het hele land hebben geïmplementeerd. Minister Karaismailoğlu verklaarde dat de Küçük Çamlıca TV-Radiotoren binnenkort volledig zal worden geopend en dat de TÜRKSAT 30A-satelliet, die op 2021 november in de ruimte wordt gelanceerd en in het tweede kwartaal van 5 in gebruik wordt genomen, een belangrijke rol zal spelen in de communicatie- en ruimteactiviteiten van het land.

Karaismailoğlu verklaarde dat ze in korte tijd slimme transportsystemen en digitale infrastructuur voor passagiers- en vrachtvervoersdiensten zullen implementeren in alle transportmodi, en verklaarde dat ze elke dag het goede nieuws zullen geven van een ander innovatief project op het gebied van transport en communicatie, terwijl ze in overeenstemming zijn met het nationale transport- en infrastructuurbeleid.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen