Last Second Basket bracht de overwinning voor de Tarzans van de Basket

Het basketbalteam Manisa Büyükşehir Belediyespor Club was gastheer van Onvo Büyükçekmece in Manisa. Het gastteam begon goed aan de wedstrijd en sloot de eerste periode af met een voorsprong van 27-24.

Terwijl de tweede periode getuige was van een felle strijd, zorgde Ayberk Olmaz ervoor dat de stand gelijk bleef met 11 punten zonder ook maar één schot te missen. De eerste helft eindigde met een voorsprong van Onvo Büyükçekmece met 54-49.

Tarzans van de Pota, die met grote inzet in aanval en verdediging aan de tweede helft begon, zette een effectieve prestatie neer met Pako Cruz, Fatts Russell en Ryan Luther. Met een voorsprong van 75 punten en een score van 60-15 behaalde Manisa BBSK het grootste verschil in de wedstrijd. De groenwitte ploeg wist met een score van 75-68 de slotperiode op voorsprong te zetten tegen Onvo Büyükçekmece, die in de laatste aflevering kritische treffers maakte.

Manisa BBSK, die in de laatste minuten van de slotperiode op voorsprong wist te komen, werd opgevangen door haar tegenstander die met de aanvallende rebounds tweede kansen scoorde. Met nog 24 seconden te gaan sloeg Onvo Büyükçekmece een 3-pointer met Yannick Frankie en nam de leiding met 93-92. Tarzans van de Pota, die Pako Cruz in de laatste aanval van de wedstrijd raakte, won de adembenemende partij met een score van 94-93.

Pako Cruz werd de meest waardevolle speler van de wedstrijd met 28 punten, 5 assists en 4 rebounds. Fatts Russell was een andere naam die opviel met zijn prestatie van 22 punten en 8 assists. Ryan Luther had een double-double met 14 punten en 11 rebounds. Ayberk Olmaz werd opnieuw een dubbelcijferige doelpuntenmaker in het team en scoorde 14 punten zonder een schot te missen. Emanuel Terry eindigde de wedstrijd met 9 punten, Barış Çağan Özkan met 3 punten, Mustafa Baki Görür en Ege Arar met elk 2 punten.