'Straatbasketbal-jeugdfestival' in Eskişehir voltooid met finalewedstrijden

Het "19 × 3 Mix Street Basketball Youth Festival", georganiseerd door de gemeente Eskişehir als onderdeel van de herdenking van Atatürk op 3 mei, de activiteiten voor de jeugd- en sportdag, werd afgesloten met de laatste wedstrijden.

"19×3 Mix Street Basketball Youth Festival" werd georganiseerd door de Eskişehir Metropolitan Municipality Youth and Sports Services Department als onderdeel van de 3 mei Herdenking van Atatürk, Youth and Sports Day Sports Day-evenementen. In het festival, dat begon op 17 mei en eindigde met de laatste wedstrijden, was er zowel de opwinding van het feest als het kampioenschap.

15 teams van 18 atleten namen deel aan het festival, dat werd gehouden op het Kanlıkavak-basketbalveld, bijgewoond door mannelijke en vrouwelijke atleten en speleratleten in de leeftijd van 55-16 jaar. Het festival, waarvoor sportfans grote belangstelling toonden, werd gekleurd door de dansvoorstellingen van de Eskişehir Metropolitan Municipality Modern Dance Group, begeleid door muziek, terwijl de teams die de finale bereikten fel streden om het kampioenschap. Sportfans gaven ook veel steun aan de teams die na de kwart- en halve finales het veld opgingen voor het kampioenschap.

Na de wedstrijden onder leiding van Doğukan Dedeağaç, die veel plezier opleverden, won Çağdaş Kolejliler het kampioenschap in de damesfinale, terwijl Red Lightning het toernooi als tweede eindigde. Elvin Türker van het Çağdaş Kolejliler-team ontving de prijs voor de meest waardevolle speler (MVP) van de wedstrijd. Teams en atleten ontvingen medailles en onderscheidingen door de provinciale vertegenwoordiger van Eskişehir Basketball, İhsan Küçükaycan.

In het herenkampioenschap, de andere laatste uitdaging waar grote opwinding werd ervaren, bereikte Gelişim Falcons het kampioenschap, Bulls eindigde het toernooi met de tweede plaats en Yeniyol de derde plaats. De MVP-prijs van de laatste wedstrijd ging naar Efe Çoban van het Gelişim Falcons-team met haar succesvolle prestatie. De medailles en onderscheidingen voor het kampioensteam en de atleten werden uitgereikt aan het hoofd van de Metropolitan Municipality Youth and Sports Services Department, Dr. Het werd gegeven door Mehmet Ali Çeliksoy.

Ook bij de prijsuitreiking zei hoofd van de afdeling jeugd- en sportdiensten van de grootstedelijke gemeente, dr. Mehmet Ali Çeliksoy bedankte Eskişehir Basketball Provinciaal Vertegenwoordiger İhsan Küçükaycan, Basketball Provinciaal Scheidsrechterscommissielid Göksel Fatih Cura en Scheidsrechter Doğukan Dedeağaç voor hun bijdrage aan het festival en reikte verschillende geschenken uit.

3×3 Mix Straatbasketbal Jeugdfestival werd afgesloten met een foto na de prijsuitreiking.