Het Universitair Ziekenhuis Süleyman Demirel krijgt 311 gecontracteerd personeel

Suleyman Demirel Universitair Ziekenhuis
Universitair ziekenhuis Süleyman Demirel

Aanvulling op de "Principles of Employment Contracted Personnel", gepubliceerd in het Staatsblad van 657 en genummerd 4, tewerkgesteld bij de Algemene Directie van het Universitair Ziekenhuis Süleyman Demirel, in overeenstemming met paragraaf (B) van Artikel 28.06.1978 van de Ambtenaren Wet nr. Volgens paragraaf (b) van artikel 16330 zullen in totaal 2 gecontracteerde personeelsleden worden aangeworven voor de volgende titels (behalve voor de functie Apotheker) op basis van de KPSS (B) groepsscorevolgorde van 2022.

Voor details van advertentie KLIK HIER

ALGEMENE VOORWAARDEN
1- Om te voldoen aan de voorwaarden vermeld in artikel 657 van de Ambtenarenwet nr. 48.

2- Geen ouderdomspensioen krijgen van een socialezekerheidsinstelling
.
3- Het groepsexamen KPSS (B) 2022 hebben afgelegd volgens de kwalificatie van de door de kandidaat gehanteerde titel.

4- Niet ontslagen worden uit openbare ambten door verschillende decreten.

5- In het geval dat de aanvragers het contract door hun instellingen beëindigen wegens schending van de beginselen van het dienstencontract, of indien zij het contract eenzijdig beëindigen binnen de contractperiode, behoudens de uitzonderingen bepaald door het besluit van de ministerraad, de 657 /B artikel van de Ambtenarenwet nr. Zij kunnen pas na een jaar vanaf de datum van tewerkstelling in dienst treden in de arbeidscontracten van de instellingen”. Zelfs als degenen van wie wordt vastgesteld dat ze deze bepaling overtreden het recht hebben om te worden benoemd, zullen ze niet worden benoemd. (In de fase van ondertekening van het contract is de indiening van het relevante document vereist.)

AANVRAAGFORMULIER, PLAATS EN TIJD
1- Aanvragen worden ingediend in de vorm van een online aanvraag op de website van onze universiteit ikbasvuru.sdu.edu.tr tot 15:23 op de 59e dag vanaf de dag dat de aankondiging in het Staatsblad wordt gepubliceerd. Aanvragen/aanvragen die in persoon of per post worden gedaan, worden niet geaccepteerd.

2- De kandidaten starten eerst met het sollicitatieproces voor de Aankondiging van Aanwerving van Gecontracteerd Personeel na registratie in het online sollicitatiesysteem op ikbasvuru.sdu.edu.tr. Aanvragers hebben hun online aanvraag voltooid wanneer ze het aankondigingsnummer selecteren dat ze willen aanvragen, de vereiste documenten (opleidingscertificaat, cijferlijst, contactgegevens, enz.) Uploaden naar de relevante velden en op de knop "Toepassen" klikken.

3- Het applicatiesysteem verzamelt automatisch de leerinformatie via de relevante webservices. Kandidaten van wie de educatieve informatie niet automatisch wordt ingetrokken, moeten hun goedgekeurde onderwijsdocumenten en transcripties (undergraduate, associate degree) handmatig uploaden naar het aanvraagsysteem via de knop "Personal-Education Department-Add Educational Information". Kandidaten die titels aanvragen om te worden aangeworven met KPSS P94-score, uploaden handmatig een gewaarmerkte kopie van hun document voor secundair onderwijs via de knop "Personal-Education Department-Add Educational Information".

4- Het door de Raad voor Hoger Onderwijs goedgekeurde gelijkwaardigheidscertificaat voor in het buitenland behaalde diploma's moet worden geüpload naar de sectie "Persoonlijke ervaringsinformatie" van het aanvraagsysteem.

5- Kandidaten moeten slechts één titel aanvragen. Indien voor meer dan één titel wordt aangevraagd, is de eerste aanvraag geldig.

6- Instructievideo's over registreren en solliciteren op het ikbasvuru.sdu.edu.tr-systeem youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg en youtubeHet kan worden bekeken op .com/watch?v=hf70Qp2W3RA.

7- Wanneer de door de kandidaten in het online sollicitatiesysteem gevraagde informatie volledig en volledig is ingevuld, wordt het trackingnummer van de sollicitatie door het systeem aangemaakt nadat op de knop "Toepassen" is geklikt. Met dit aangemaakte applicatie-trackingnummer is het mogelijk om de sollicitaties tijdens de sollicitatieperiode bij te werken en ligt alle verantwoordelijkheid bij de kandidaten (uploaden van verkeerde/onvolledige documenten, solliciteren met verschillende diploma's, solliciteren naar valse advertenties, enz.). . Ook al zijn ze benoemd, hun benoeming komt te vervallen. Indien aan hen een vergoeding is betaald door onze instelling, wordt deze vergoeding samen met de wettelijke rente vergoed.

Günceleme: 17/03/2023 11:24

Vergelijkbare advertenties