İGA Istanbul Airport wordt de 'meest gezinsvriendelijke luchthaven ter wereld' en 'de beste luchthaven van Zuid-Europa'

IGA Istanbul Airport wordt de meest gezinsvriendelijke luchthaven ter wereld en de beste luchthaven van Zuid-Europa
İGA Istanbul Airport wordt de 'meest gezinsvriendelijke luchthaven ter wereld' en 'de beste luchthaven van Zuid-Europa'

İGA Istanbul Airport boekte een groot succes door de titels "The World's Most Family-Friendly Airport" en "The Best Airport in Southern Europe" te ontvangen tijdens de "World Airport Awards 2023", georganiseerd door Skytrax. Er is ook aangekondigd dat İGA Istanbul Airport is gestegen van de achtste naar de zesde plaats in de lijst met 10 beste luchthavens ter wereld.

IGA Istanbul Airport, een van de belangrijkste internationale overstapcentra ter wereld, werd door de gebruikers van luchtvaartmaatschappijen verkozen tot de beste luchthaven van Zuid-Europa tijdens de World Airport Awards, georganiseerd door het Britse luchtvaartbeoordelingsbureau Skytrax in de Passenger Terminal EXPO in Amsterdam, Nederland op 15 maart 2023. .

Tijdens de prijsuitreiking werd IGA Istanbul Airport ook uitgeroepen tot 's werelds meest gezinsvriendelijke luchthaven. Er werd gezegd dat IGA Istanbul Airport was geselecteerd als 's werelds beste luchthaven in de categorie passagiers van meer dan 60 miljoen.

IGA Istanbul Airport, dat vorig jaar op de achtste plaats stond in de World's Best Airports-lijst bepaald door de World Airport Awards, behaalde opnieuw een succes en steeg dit jaar naar de zesde plaats.

IGA Istanbul Airport, dat in 1989 en 2000 werd geregistreerd als een "5 Star Airport" in de awards die sinds 2020 worden georganiseerd door het in Londen gevestigde luchtvaartinstituut Skytrax, opgericht door de International Airports Council in 2022, overtrof ook 2022 luchthavens in de World Airport Awards 550 en won drie prijzen.

Skytrax CEO Edward Plaisted feliciteerde İGA Istanbul Airport, dat werd geselecteerd als "Best Airport in Southern Europe" en "The World's Most Family-Friendly Airport", voor het succes. Naar aanleiding van de ontvangen onderscheidingen zei Plaisted: “De afgelopen jaren waren buitengewoon uitdagend voor luchthavens over de hele wereld. Nu we de Covid-19-pandemie achter ons laten, is het verheugend dat het aantal passagiers weer normaal wordt en dat IGA Istanbul Airport door haar klanten wordt erkend als een toonaangevende luchthaven.”

Günceleme: 17/03/2023 16:20

Vergelijkbare advertenties