De fundering van de brug om vier buurten in Adana met elkaar te verbinden werd gelegd

De fundering van de brug om vier buurten in Adana met elkaar te verbinden werd gelegd
De fundering van de brug om vier buurten in Adana met elkaar te verbinden werd gelegd

Burgemeester van de gemeente Adana, Zeydan Karalar, blijft werken, ongeacht het idee van overuren, om de infrastructuur- en bovenbouwproblemen van de stad te verminderen en een leefbaarder Adana te creëren. President Zeydan Karalar, die van Adana een stad heeft gemaakt die met vertrouwen naar de toekomst kijkt, met de diensten die hij heeft geleverd en de managementbenadering die hij heeft geïmplementeerd sinds de dag dat hij aantrad; Hij legde de basis van de brug die de wijken Yeşilbağlar, Koza, Güzelevler en Levent met elkaar verbond. De brug wordt gebouwd in overeenstemming met het voetgangers- en autoverkeer.

Adana Metropolitan Municipality Burgemeester Zeydan Karalar, CHP Adana-afgevaardigden, politici, leidinggevenden van verschillende niet-gouvernementele organisaties, gemeenteraadsleden, hoofdmannen, bureaucraten en lokale bewoners woonden de baanbrekende ceremonie in het Levent-district bij.

Tijdens de ceremonie, waar grote belangstelling en liefde werd betoond aan president Zeydan Karalar, bedankten de muhtars president Zeydan Karalar voor zijn diensten.

DIENSTVERLENING WORDT RONDOM ADANA GELEVERD ZONDER DISCRIMINATIE

President Zeydan Karalar, die verklaarde dat ze overal in Adana intensieve diensten verlenen, ongeacht of de mensen op hen stemmen of niet, en dat ze de prioriteit regelen op basis van de behoeften, kondigde aan dat ze aanzienlijke investeringen hebben gedaan in de stad Yüreğir.

DE KWANTITEIT EN KWALITEIT VAN DE DIENSTVERLENING STIJGT

Burgemeester Zeydan Karalar zei dat de brug veel buurten zal treffen en gaf het goede nieuws over andere nieuwe bruggen en diensten.

President Zeydan Karalar, die ook informatie gaf over de geleverde diensten aan Yüreğir, verklaarde dat er een recordniveau asfalt was gestort en dat ze buitengewoon vastbesloten waren om aan de behoeften te voldoen.

ADANA IS IN VEILIGE HANDEN

President Zeydan Karalar legde uit dat ze zich voorbereiden om veel grotere en belangrijkere diensten te verlenen in Adana en verklaarde dat naarmate het inkomen stijgt, de service en sociale bijstand zullen toenemen. President Zeydan Karalar zei: 'Maak je geen zorgen, Adana is in veilige handen. Die broer van je zal dag en nacht voor je blijven werken.”

Na de toespraken werd de fundering van de brug gelegd.

Ook lokale mensen en hoofdmannen spraken hun dank uit voor hun diensten.

Günceleme: 16/01/2023 11:37

Vergelijkbare advertenties

hoe 1

  1. Ik hoop dat je een brug zult werpen die de mudik hadr en havutlu verbindt.
    Wij wensen u een goede dag, hopelijk tot ziens bij de verkiezingen

Beoordelingen