Izmir Amputee Football Team derde geplaatst in de Turkse beker

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Amputee Football Team werd derde in de Turkse beker die in Van werd gehouden.

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Amputee Football Team werd derde in de Amputee Football Turkey Cup die in Van werd gehouden. De vertegenwoordiger van İzmir versloeg de gemeente Etimesgut, die vorig seizoen de ongeslagen kampioen van de Super League was, met 2-1 in de wedstrijd om de derde plaats in de beker en won het moreel voor het seizoen. In de eerste 25 minuten van de wedstrijd in het Van Atatürk City Stadium wist onze vertegenwoordiger, die met 2-0 voorkwam door de doelpunten van Frank en Rüstem, het veld te verlaten met een 2-1 overwinning en werd derde in de Turkse beker .

Coach Evren Uyanık gaf aan dat ze blij zijn derde te worden in de Turkse beker en zei: “We hebben goed gevochten in de Turkse beker in Van. We verloren in onze eerste wedstrijd van de gemeente Etimesgut, maar we slaagden erin een herkansing te krijgen op de derde plaats en keerden terug naar Izmir met de trofee. Dit succes vóór de competitie was een indicator van wat we als team konden bereiken. Iedereen bedankt voor hun inzet. We zullen Izmir op elk gebied op de beste manier blijven vertegenwoordigen.