Karaman Ulukışla Hogesnelheidstreinproject Station Wegen en veiligheidstunnels Bouwwerkzaamheden Aanbestedingsresultaat

Karaman Ulukisla Hogesnelheidstreinproject Station Wegen en veiligheidstunnels Aanbestedingsopdracht voor bouwwerkzaamheden
Karaman Ulukışla Hogesnelheidstreinproject Station Wegen en veiligheidstunnels Bouwwerkzaamheden Aanbestedingsresultaat

In het kader van Karaman-Ulukışla hogesnelheidstreinproject, aanleg van stationswegen, veiligheidstunnels en technische constructies op verschillende plaatsen Aanbestedingsresultaat

2022 bedrijven dienden biedingen in op de aanbesteding voor de aanleg van stationswegen, veiligheidstunnels en artistieke constructies op verschillende plaatsen in het kader van het Karaman-Ulukışla hogesnelheidstreinproject met het 892867/7.245.492.387,84 KİK-nummer van 6/6.799.113.000,24 en de benaderingskosten van het directoraat-generaal van de Turkse staatsspoorwegen (TCDD) DEMCE YAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ met een bod van 2 TL, gewonnen door İNTEKAR YAPI TURİZM ELEKTRİK İNŞAAT SANAYİ VE TİİRKŠTED. XNUMX bedrijven hebben ongeldige biedingen ingediend.

De aanbesteding heeft betrekking op de aanleg van stationswegen, veiligheidstunnels en technische constructies op verschillende plaatsen in het kader van het Karaman-Ulukışla hogesnelheidstreinproject.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen