Tramlijn Kocaeli City Hospital start voor de derde keer

Tramlijn Kocaeli City Hospital start voor de derde keer
Tramlijn Kocaeli City Hospital start voor de derde keer

Na de aanbesteding van de tramlijn Stadsziekenhuis, die door een rechterlijke uitspraak voor de tweede keer werd stopgezet, werd de uitslag van de derde aanbesteding bekendgemaakt. Eze İnşaat ontving de aanbesteding, die op uitnodiging was gedaan. Er is vernomen dat Eze İnşaat is begonnen met werken op de bouwplaats en de komende dagen de tramconstructie zal hervatten.

Volgens het rapport van Süriye Çatak Tek uit Özgürkocaeli; “Tramlijn Kocaeli City Hospital start voor de derde keer. Eze İnşaat, die de eerste aanbesteding ontving, won voor de derde keer de aanbestedingsprocedure voor de tramlijn waarvan de aanbesteding door een rechterlijke uitspraak werd geannuleerd en waarvan de werken werden stopgezet. De tweede aanbesteding werd gedaan door ATIS Asfalt, het bedrijf van de kapitaalgroep van Eze İnşaat. Nadat Eze İnşaat de aanbesteding had ontvangen, begon het te werken op de bestaande bouwplaats. Nadat de bouwplaatsinstallatie is voltooid, gaat de tramlijn verder waar deze was gebleven.

WERK BEGONNEN OP DE SITE

De aanbesteding voor het tramlijnproject van het City Hospital, die tweemaal werd gedaan door het directoraat-generaal voor infrastructuurinvesteringen van het ministerie van Transport, werd aangeklaagd door Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch en de aanbestedingen werden geannuleerd. Ook de derde aanbesteding van het project, dat sinds 2020 twee keer is geannuleerd, vond in september plaats op uitnodiging. Eze İnşaat won de aanbesteding opnieuw. Eze İnşaat is begonnen met de voorbereidingen om op de oude bouwplaats te gaan bouwen. Ambtenaren hebben niet bekendgemaakt wanneer de bouw zal beginnen.

TWEEMAAL GEANNULEERD

De eerste aanbesteding voor het City Hospital Tramway-project vond plaats in 2021 en Eze İnşaat ontving de aanbesteding. De aanbesteding voor het project, waarvan de bouwwerkzaamheden in januari 2022 begonnen, werd voor de rechtbank gebracht door Güneş Asfalt Trade and Industry Company Körfez Branch. De 3e administratieve rechtbank van Ankara annuleerde de aanbesteding omdat Eze İnşaat, die de eerste aanbesteding ontving, geen kwalificatiecertificaat had. Het onderzoek is op 29 december 2020 stopgezet. Nadat de bouw was gestopt, heeft het ministerie van Verkeer en Infrastructuur opnieuw een aanbesteding gedaan door middel van onderhandelingen. ATIS Asfalt heeft de aanbesteding gewonnen. Het bedrijf, dat een rechtszaak aanspande tegen de bouw die in november 2021 weer van start ging, won voor de tweede keer.

KOOPJE STAAT NIET BEZET

zonne-asfalt; Hij beweerde dat de aanbesteding voor Kocaeli City Hospital Tram Line Construction and Electromechanical Systems Supply, Installation and Commissioning Work, die via onderhandelingsmethode door het directoraat-generaal van infrastructuurinvesteringen van het ministerie van Transport en Infrastructuur was gedaan, onwettig was en eiste de annulering ervan , met het argument dat niet aan de noodzakelijke voorwaarden was voldaan om over de aanbesteding te onderhandelen.

DE RAAD VAN RAADPLEGING KONDIGDE OOK HET GERECHTIGDE BESLUIT AAN:

De zaak voor de 16e administratieve rechtbank van Ankara werd afgesloten op 31 december 2021 en Güneş Asfalt kreeg gelijk. In de ingediende rechtszaken annuleerde de rechtbank de offertes die op uitnodiging waren gedaan twee keer, omdat de offerte op uitnodiging was gedaan, het bedrijf geen kwalificatiecertificaat had en er niet over de offerte kon worden onderhandeld. De Raad van State maakte zijn gemotiveerde beslissing bekend in beide zaken waartegen Eze İnşaat en ATIS Asfalt beroep hadden aangetekend.

Eze İnşaat, die de eerste aanbesteding ontving, won de derde aanbestedingsprocedure voor de tramlijn, waarvan de gerechtelijke aanbesteding tweemaal werd geannuleerd en waarvan de werken werden stopgezet.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen