TCDD Tasimacilik ontmoette deelnemers aan InnoTrans 2022 Berlijn

TCDD Transport ontmoet deelnemers aan InnoTrans Berlin
TCDD Tasimacilik ontmoette deelnemers aan InnoTrans 2022 Berlijn

'S Werelds belangrijkste internationale beurs voor spoorsystemen, die dit jaar voor de 13e keer werd gehouden, werd geopend voor bezoekers in het Berlin Expo Center. De International Rail Systems Industry Fair, die routinematig om de 2 jaar wordt gehouden, opende zijn deuren voor bezoekers na een onderbreking van 19 jaar vanwege de Kovid-4-pandemie. Dit jaar staat de beurs in het teken van het thema 'Duurzame Mobiliteit'. TCDD Taşımacılık AŞ opende een stand op de InnoTrans Berlin Fair en ontmoette haar bezoekers.

Bij de opening van de beurs, die de technologieën omvat van instellingen en bedrijven die actief zijn in de spoorwegsector in de wereld, onze minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu, evenals vice-minister Enver İskurt, TCDD Transportation General Manager Ufuk Yalçın, TCDD General Manager Hasan Pezük, TÜRASaş General Manager Mustafa Metin Yazar en instellingsmanagers en deelnemende bedrijven.

De beurs brengt veel merken uit de sector spoorsystemen samen

Instellingen en bedrijven die deelnemen aan de InnoTrans 2022 Berlin Fair zullen de spoorwegautoriteiten van vele landen ontmoeten om van gedachten te wisselen over innovaties, problemen en oplossingen in de sector.

Tijdens het evenement dat zijn bezoekers zal ontvangen op het beursterrein Messe in Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, op 20-23 september, namen 60 bedrijven uit Turkije hun plaats in op een oppervlakte van ongeveer 3 vierkante meter.

Op het evenement ontmoeten alle overige apparatuur en diensten op het gebied van spoortechniek, spoorinfrastructuur, openbaar vervoer, interieur- en tunnelbouw, locomotieven, hogesnelheidstreinstellen, seininrichtingen, wagons en spoorsystemen de bezoekers.

Adil Karaismailoğlu, minister van Transport en Infrastructuur, opende de stand

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu nam deel aan de openingsceremonie van InnoTrans 56, bijgewoond door 2022 landen die actief zijn op internationale spoorwegsystemen, het openingslint van de stand van het ministerie, samen met de Turkse ambassadeur in Duitsland Ahmet Başar Şen, vice-minister van Transport en Infrastructuur Enver İskurt en instellingsmanagers.

Minister Karaismailoğlu, die inspecties deed in het beursterrein, bezocht de stands van alle instellingen binnen het ministerie die aan de beurs deelnamen en legde verschillende contacten.

In totaal worden 56 bezoekers verwacht op de 2e InnoTrans Transportation Technologies and Mobility Trade Fair, met meer dan 770 exposanten uit 13 landen.

Met de opening van de beurs bezochten gasten van over de hele wereld de stands en kregen informatie van de autoriteiten.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen