5-sterren sociale faciliteit voor skicentrum Denizli

Sociale faciliteit Yıldızli naar skicentrum Denizli
5-sterren sociale faciliteit voor skicentrum Denizli

Denizli Metropolitan Municipality bracht de sociale faciliteit die het begon in Denizli Ski Center, het tweede witte paradijs van de stad na Pamukkale, naar de voltooiingsfase. Burgemeester Zolan, die de faciliteit onderzocht die in het nieuwe seizoen zal dienen, zei: "Ons skicentrum zal deze winter meer comfortabele service bieden aan onze gasten."

Burgemeester Osman Zolan van de Metropolitan Municipality van Denizli onderzocht de bouw van de nieuwe sociale faciliteit, die in het skicentrum van Denizli werd voltooid, wat hij realiseerde met als doel meer te profiteren van alternatieve toeristische bronnen van de stad. Burgemeester Zolan werd vergezeld door burgemeester van Tavas Hüseyin İnamlık, plaatsvervangend secretaris-generaal van de grootstedelijke gemeente Ali Aydın, hoofd van de wetenschappelijke afdeling Nuriye Çevni en hun entourage. Bij een bezoek aan de nieuwe sociale faciliteit met 4 verdiepingen, die werd gebouwd om te voldoen aan de toenemende behoeften in het skicentrum van Denizli, dat elk jaar skiliefhebbers uit Turkije en het buitenland verwelkomt, met name Denizli en de Egeïsche Zee, kondigde burgemeester Zolan aan dat de faciliteit zal volgende winter dienen. naar Denizli kazanBurgemeester Zolan zei dat het skicentrum dat ze hebben gebouwd grote belangstelling heeft getrokken sinds de eerste dag dat het in gebruik werd genomen: “Dit is ook het skicentrum van de Egeïsche Zee. Er waren ook intense bezoeken uit onze naburige provincies", zei hij.

Sneeuwkwaliteit is erg hoog

Burgemeester Zolan verklaarde dat de sneeuwkwaliteit in de faciliteit van een zeer hoog niveau is en dat ze een zeer positieve reactie krijgen van de skiliefhebbers. , toevoegend: Er moest een sociale voorziening worden gebouwd. We gingen aan de slag voor onze nieuwe sociale voorziening en er ontstond een heel mooi project. Gelukkig zijn we met hard werken aan het einde van de bouw gekomen. Ik hoop dat we hier volgende winter, in het nieuwe skiseizoen, skiliefhebbers zullen ontvangen. We zullen onze gasten comfortabel ontvangen. Ik wens dat onze sociale faciliteit bij voorbaat gunstig en gunstig zal zijn", zei hij.

“We verhogen de kwaliteit van de dienstverlening met de dag”

Burgemeester Zolan herinnerde eraan dat het skicentrum van Denizli afgelopen zomer het wegenprobleem met intensief werk heeft opgelost en dat het transportveiligheid en comfort heeft geboden door stalen barrières te plaatsen op de risicovolle punten op de route waar ze heet asfalt hebben gelegd. verhogen van dit comfort met onze nieuwe sociale faciliteit. Onze mensen zullen hier voorzien in al hun behoeften zoals eten, drinken en rusten. Ons skicentrum zal onze gasten deze winter een comfortabelere service bieden. Ik wil graag onze gasten bedanken die ons skicentrum tot nu toe hebben bezocht. Hopelijk zal Denizli Ski Center onze mensen in het nieuwe seizoen in een andere schoonheid en comfort van dienst zijn. Het hebben van een skicentrum in de Egeïsche Zee is een zeer extreem punt. We hebben dit skicentrum gebouwd door alle mogelijkheden te forceren. We verhogen de kwaliteit van de dienstverlening met de dag.”

Skigebied Denizli

Het skicentrum Denizli ligt in Bozdağ, op een hoogte van 75 duizend 2 meter, binnen de grenzen van het Nikfer-district van de wijk Tavas, op 420 km van het stadscentrum. De faciliteit, die service van wereldklasse biedt, heeft 13 tracks met een totale lengte van 9 kilometer. Er zijn 2 stoeltjesliften, 500 teleski- en wandelband met een capaciteit om 2 mensen per uur te vervoeren in de faciliteit, die allerlei mogelijkheden en routes heeft die worden gezocht door amateur- en professionele skiërs en snowboarders. Skicentrum Denizli biedt grote voordelen voor skiën en snowboarden met zijn topografische structuur en alpine sneeuwkwaliteit.

Wat zijn de nieuwe functies van de sociale voorzieningen?

De dagelijkse voorziening, die op een oppervlakte van 1350 m2 ligt, bestaat uit 4 verdiepingen, waaronder de kelder, begane grond, eerste en mezzanine, en de totale vloeroppervlakte is 3850 m2. Er zijn ingangen naar het gebouw vanuit de kelder, begane grond en 1e verdieping. Er zijn technische volumes, onderdak, magazijnen, babyverzorgingsruimte en gebedsruimten voor mannen/vrouwen op de kelderverdieping. De circulatie tussen verdiepingen wordt verzorgd door twee trappen en liften. Het is aan beide zijden van het gebouw op de begane grond te betreden. Op deze verdieping bevinden zich intensieve gebruiksruimten zoals skiverhuur (600m2), kleedkamers, heren-/ damestoiletten en een ziekenboeg. Op de eerste verdieping van het gebouw is er een ingangsterras van 140 m2 met uitzicht op de skiliften en een cafetaria van 600 m2 met een balkon. Deze open ruimtes, waar de cafetaria dienst zal doen, zijn beschutte ruimtes onder de dakvorm van het gebouw. Tegelijkertijd is er op deze verdieping een 180 m2 brede keuken die de cafetaria gaat bedienen. De cafetaria-ruimte, waarin deze zich op de tussenverdieping bevindt, bestaat uit een variabele dakwandvorm met een hoogte van 5 m en 12 m, en het is belangrijk om het uitzicht naar buiten naar binnen te voelen, met de brede ramen in het gebouw geopend envelop. Op de tussenverdieping, de laatste verdieping van het gebouw, bevinden zich 3 kinderspeelplaatsen van verschillende afmetingen en toiletten die minder gebruik mogelijk maken. De kinderspeeltuin van 600 vierkante meter kan de binnenkant van de cafetaria zien. Het was de bedoeling om verschillende belevingsruimtes binnen de ruimtes te creëren door 2 openhaardhoeken te maken in de kantine en de kinderspeelplaats. Titanium dak/gevelcoating wordt gebruikt in de gebouwschil, die bestaat uit een dakhelling van ongeveer 2%, om de duurzaamheid van de constructie tegen barre klimatologische omstandigheden te vergroten en om een ​​visuele rijkdom te bieden. kazanis opgegroeid. Op veel punten van het dak zijn sneeuwvangers aangebracht en zijn elektrische leidingen onder de buitenste vloerplaat gelegd om te voorkomen dat gebruikers uitglijden en sneeuw bevriezen bij de ingangen van het gebouw.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen