Militaire versterkingsinstructie van de Chinese president Xi

Chinese president Xiden militaire versterkingsinstructie
Militaire versterkingsinstructie van de Chinese president Xi

De Chinese president Xi Jinping heeft de bouw van een sterk leger opgedragen met succesvolle hervormingservaringen. Xi Jinping, tevens secretaris-generaal van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China (CCP) en voorzitter van de Centrale Militaire Commissie, sprak vandaag op het Defensie- en Legerhervormingsseminar dat vandaag in de hoofdstad Peking is gehouden.

Xi zei dat er sinds het 18e Nationale Congres van de CCP historische successen zijn geboekt bij het oplossen van de institutionele barrières, structurele tegenstellingen en beleidsproblemen bij defensie en legeropbouw, door de alomvattende implementatie van de strategie om het leger te versterken door middel van hervormingen.

In het licht van de nieuwe situatie voegde Xi eraan toe dat de beoogde hervormingstaken moeten worden uitgevoerd, met de nadruk op de voorbereiding op oorlog.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen