IMM Cup Jumping Competitie voltooid

ibb cup springwedstrijd voltooid

De winnaar van de trofee werd bepaald in de Jumping Competitions die in opdracht van IMM werden georganiseerd. In de wedstrijd van de Istanbul Equestrian Sports Club (IASK) behaalde Burak Azak de eerste plaats door het beste cijfer te halen. Murat Yazıcı, de plaatsvervangend secretaris-generaal van de IMM, overhandigde de beker aan Azak.

Dit weekend werd de opwinding van de Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Cup ervaren in de springsport, een van de belangrijke takken van de paardensport. 180 renners uit heel Turkije namen deel aan de organisatie die werd georganiseerd in samenwerking met IMM Youth and Sports Directorate en IASK. Het evenement, dat is opgenomen in de activiteitenkalender van 2021 van de Turkse Hippische Federatie, begon met de IASK Cup Competitie.

IMM'S Equestrian Constables hebben kleur toegevoegd aan het evenement

In de wedstrijden waar de bekerwedstrijd werd gehouden namens de gemeente Sarıyer, sprongen de renners 80 cm, 100 cm, 125 cm en 140 cm hindernissen. IASK Mounted Gymnastics Athletes maakten een minishow in de evenementenruimte waar ook IMM Mounted Police Units aanwezig waren.

AUTEUR: “DE EERSTE ORGANISATIE IN Paardensport, MAAR ZAL NIET DE LAATSTE ZIJN”

IMM Cup Jumping Race van de organisatie, die de hele dag door 4 verschillende competities organiseerde, was getuige van grote opwinding. In de race, die werd verreden met hindernissen op 140 cm hoogte, streden de renners eerst om op de dam te blijven. Na de wedstrijd met 24 renners op het eerste parcours streden 10 renners die het parcours binnen de gestelde tijd en zonder fouten hebben gestreden om de beker. IMM plaatsvervangend secretaris-generaal Murat Yazıcı, CHP Istanbul plaatsvervangend Gökhan Zeybek, CHP Provinciaal plaatsvervangend voorzitter Ali Kargidanoğlu, İBB Jeugd- en Sportmanager İlker Öztürk om de IMM Cup Jumping Competition te bekijken, die getuige was van de race van jonge, jongvolwassen, volwassen en volwassen professionele ruiters De vice-burgemeester van Sarıyer Hüseyin Coşkun, İASK-voorzitter Fevzi Atabek en İBB-raadslid Görkem Kurşun waren aanwezig.

Bij het evalueren van de wedstrijd verklaarde plaatsvervangend secretaris-generaal van IMM Murat Yazıcı dat het de eerste keer was dat IMM deelnam aan een organisatie op het gebied van paardensport en zei:

"Deze organisatie is de eerste maar niet de laatste voor ons. Vanaf nu willen we deze samenwerking met zowel de Istanbul Equestrian Club als de hippische gemeenschap uitbouwen. Als İBB willen we meer belang hechten aan olympische takken. Deze branches willen we zowel in de vestiging als in de sportopleiding prioriteit geven. Paardrijden is er één van. We beginnen met deze wedstrijd. Deze samenwerking willen we verder ontwikkelen en vergroten, we willen samen met jou in nieuwe organisaties zijn.”

DE EIGENAAR VAN DE trofee is BURAK AZAK

Aan het einde van de wedstrijd, waaraan de ruiters deelnamen met paarden met uitzondering van de leeftijd van 4,5 en 6, voltooide Burak Azak van IASK de race op de eerste plaats en won zowel de trofee als een geldprijs van 10 TL. Azak ontving zijn trofee uit handen van plaatsvervangend secretaris-generaal van de IMM, Murat Yazıcı. In een reactie op zijn prestatie na de uitreiking van de trofee zei Azak: “Mijn paard presteerde heel goed in de eerste omloop voor de dam. Ik was erg blij met mijn paard. Mijn paard is een heel snel paard en was ook braaf op het damparcours. Ik ging de baan op, ik deed mijn best, hij deed zijn best en we wonnen, ik ben erg blij”.

Osman Şen behaalde het podium op de tweede plaats in de IMM Cup Jumping Competition, terwijl Özgür Özkan de competitie op de derde plaats eindigde. De wedstrijd eindigde met de eretocht van de winnaars en paarden voor de gasten en de tribunes.