Gouden Hoorn Roeiraces Georganiseerd door IBB Dochteronderneming Spor Istanbul, Adembenemend

Halic roeiwedstrijden waren adembenemend

"Golden Horn Rowing Races" georganiseerd door IMM-dochter Spor Istanbul op de 4,5 kilometer lange baan van de Unkapanı-brug naar Miniatürk zorgden voor opwinding in de stad en bezorgden het publiek een visueel feest. IMM-president overhandigt zijn trofee aan het Fenerbahçe B-team, dat kampioen werd in de categorie Big Men Ekrem İmamoğlu"Ik droom en hoop dat in de zeer nabije toekomst, in een Istanbul waar de Olympische Spelen worden gehouden, roeiwedstrijden worden gehouden in de Gouden Hoorn", zei hij.

Fenerbahce B-team, dat de eerste plaats won in de categorie Grote Mannen in het evenement waaraan teams en clubs deelnamen, werd uitgereikt door de president van IMM. Ekrem İmamoğluFenerbahçe A-team won de tweede plaats van de voorzitter van de roeifederatie İlhami İşseven, en het bronzen medaillewinnaar Şişecam Çayırova-team ontving van IMM-secretaris-generaal Can Akın Çağlar.

VISUEEL FEEST BIJ DE BLAUWE HALIC

Gisteren vonden de Gouden Hoorn Roeiraces plaats, waar mooie wedstrijden en gezellige momenten werden beleefd. De baan, die begon vanaf de Unkapanı-brug in de Coastal Endurance-race op een afstand van 4.500 meter, eindigde bij de Miniatürk-pier. Kleurrijke beelden doken op tijdens het evenement, waaraan 57 teams, 12 clubs en 285 atleten deelnamen.

De races georganiseerd in de categorieën U19, Master en Big begonnen om 10.00 uur met de strijd van de U19 Heren. Galatasaray B-team won de eerste plaats bij U19 Heren. Izmit Sümerspor eindigde de race op de derde plaats, met Galatasaray A team als tweede.

De tweede race van de dag werd verreden in de categorie Master Mix. Izmit Sümerspor B-team werd eerste in de Master Mix-race. Het individuele team, bestaande uit individuen die niet bij de club zijn aangesloten, werd tweede en het Galata Roeiteam werd derde.

Izmit Sümerspor won de eerste plaats in de categorie Grote Dames, terwijl de Golden Horn Sports Club de tweede plaats behaalde. Vira Denizciler eindigde de race als derde.

FENERBAHÇE MARKEERDE DE RACE VAN DE DAG

In de Big Men's-race, de snelste race van de dag, werd team Fenerbahçe B eerste en team Fenerbahçe A tweede. Het team van Şişecam Çayırova eindigde de race op de derde plaats. Fenerbahce B-teamprijs IMM-voorzitter Ekrem İmamoğluheb het van.

Vira Denizciler won de eerste plaats bij Master Women. Terwijl İzmit Sümerspor de tweede plaats behaalde, behaalde het Galata Roeiteam de derde plaats. Galata A-team eindigde als eerste in het Master Men's Championship. Golden Horn A-team eindigde als tweede en Vira Denizciler A-team eindigde de race op de derde plaats.

De dag werd afgesloten met de U19 Damesrace. Fenerbahce won het U19 Dameskampioenschap. Terwijl İzmit Sümerspor A-team de race op de tweede plaats eindigde, werd İzmir Sümerspor B-team derde.