TAI zet de levering van composieten aan internationale bedrijven voort

tusas blijft composiet leveren aan internationale bedrijven
tusas blijft composiet leveren aan internationale bedrijven

Terwijl Turkish Aerospace Industries (TAI) originele platforms ontwikkelt die de luchtvaartindustrie van de toekomst zullen vormgeven, blijft het composietcomponenten produceren voor de meest geprefereerde vliegtuigen op de internationale markt als een belangrijk bedrijf van het wereldwijde luchtvaartecosysteem. TAI heeft metalen panelen en kritische vliegtuigonderdelen vervaardigd en geleverd van 500 vliegtuigen voor Gulfstream en 368 helikopters in totaal voor Leonardo Helicopters.


TAI; Naast AIRBUS en BOEING combineert het zijn personeelsbestand, ervaring en kwaliteit voor merken die een belangrijke plaats innemen in de wereldluchtvaartindustrie en verzorgt het de productie en levering van belangrijke componenten van nieuwe generatie vliegtuigen. In deze context heeft het sinds 2004 in totaal 368 AW139-helikopters geproduceerd voor Leonardo Helicopters, de beroemde helikopterfabrikant van Italië. TAI, dat in 2016 ook de "Gold Logistics Award" ontving van Gulfstream, voltooide de levering van kritische componenten voor de Gulfstream G650-vliegtuigen, een van 's werelds meest geprefereerde zakenvliegtuigen, voor 47 vliegtuigen, waaronder 500 metalen panelen op elk vliegtuig.

Met de geplande ingebruikname van de nieuwe composietfabriek tegen het einde van 2020, wil TAI, dat vandaag heeft geïnvesteerd in de technologie van de toekomst, in de nabije toekomst al haar structurele activiteiten uitbreiden met het inzicht in foutloze productie in de fabriek uitgerust met kunstmatige intelligentie-elementen.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties