Elektrik Üretim Anonim Şirketi zal 150 vaste werknemers rekruteren

Electricity Generation Joint Stock Company zal vaste werknemers aanwerven
Electricity Generation Joint Stock Company zal vaste werknemers aanwerven

Elektriciteitsopwekking Inc. Het directoraat-generaal zal 4857 vaste werknemers aanwerven op werkplekken op het platteland die vallen onder de arbeidswet nr. 150. Bieders van de Turkse Business Council Çankaya Service Center Branch die voldoen aan de gevraagde advertentiecriteria zullen door het directoraat worden gepubliceerd totdat de deadline van het directoraat-generaal voor arbeid en arbeidsvoorziening kan worden gevonden via de nominatie-aanvraag.


Electricity Generation Joint Stock Company zal vaste werknemers aanwerven

  • Voldoen aan de voorwaarden die zijn gespecificeerd in artikel 4 van de verordening inzake procedures en beginselen voor de aanwerving van werknemers bij openbare instellingen en organisaties,
  • Om afgestudeerd te zijn van de school / afdeling die in de advertentie staat,
  • Voorrangsdocumenten hebben voor mensen met een prioriteitscertificaat,
  • De gezondheidstoestand is geschikt om in zeer gevaarlijke banen te werken,
  • Niet ouder dan 30.

De voorwaarden voor kandidaten worden op 10.12.2020 bekendgemaakt door Çankaya Service Center Branch Office, en kandidaten die zullen solliciteren bij het uitzendbureau; Op basis van de lijst van alle sollicitanten wordt 4 keer het aantal vacatures bepaald, en onder de sollicitanten met voorrangsrecht wordt 4 keer het aantal vacatures bepaald door middel van een loterij voor de notaris om het mondelinge interview af te nemen. Kandidaten kunnen de loting bekijken als ze dat willen.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties