Tijdelijke routetoepassing binnen het bereik van Gebze Darıca Metro Work

tijdelijke routeaanvraag in het kader van metrowerkzaamheden in gebze darica
tijdelijke routeaanvraag in het kader van metrowerkzaamheden in gebze darica

In het kader van de Gebze - Darıca metrowerkzaamheden zal İSU tussen 03 en 13 december een verplaatsingsstudie uitvoeren op het wisselknooppunt Akse. Tijdelijke routeaanvraag zal tijdens het onderzoek worden gedaan.

WERKEN WORDEN NACHT GEDAAN


In het kader van de Gebze - Darıca metrowerkzaamheden zal İSU tussen 03 en 13 december een verplaatsingsstudie uitvoeren op het wisselknooppunt Akse. De eerste fase van de uit te voeren werken in de vorm van 5 podia vindt plaats op donderdag 03 december tussen 21.30 en 05.00 uur. Tijdens het onderzoek zal door het Department of Transportation een tijdelijke route worden geïmplementeerd voor voertuigen die de regio gebruiken.

TIJDELIJKE ROUTE

De eerste fase van de werken zal worden uitgevoerd tussen de 855th Street kruising van Issıkgöl Street en de kruising van İbrahim Ağa Street. Voertuigen die deze route gebruiken, rijden tijdens de studie naar Issıkgöl Street, 855. Street, Muammer Aksoy Street en İbrahim Ağa Street.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties