Hoe kan ik een ongelakte carrosserie repareren?

Hoe de lakloze carrosserie te repareren
Hoe de lakloze carrosserie te repareren

Paintless Body Dent Correction (PDR) is de techniek en kunst van het herstellen van carrosseriedeuken met een diameter tot 5 cm, die optreden op de carrosserie van het voertuig als gevolg van externe invloeden, door deuken van de carrosserie tot een diameter van XNUMX cm te corrigeren met speciaal gereedschap en zonder enig lakproces. Het verfloze correctieproces voor carrosseriedeuken is het elimineren van schade die zich voordoet op de carrosseriedelen van het voertuig zonder enige schade aan de lak, zonder de traditionele methoden van carrosseriecorrectie en lakapplicatie.


Als kleine en grote parkeerschade de originele lak van het voertuig niet beschadigt, wordt deze hersteld met speciale reparatietechnieken.

Ongeverfd correctieproces voor de carrosserie

Het moet bekend zijn dat correctie van een ongelakte carrosserie een veel voorkomende situatie is, veroorzaakt door een aantal externe invloeden veroorzaakt door een aantal externe factoren, en er zijn veel oplossingen. Afhankelijk van de voorkeur voor minder effectieve beschadigingen, zoals instorten en pletten van de carrosserie van het voertuig, is dit een methode om een ​​deel van het gereedschap dat specifiek voor deze klus wordt gebruikt of een toepassing die de massagemethode wordt genoemd, te herstellen zonder de eigen lak van het voertuig te beschadigen. Wat bij deze processen erg belangrijk is, wordt gezien als het zeer zorgvuldig uitvoeren van deze processen. De onzorgvuldig geprefereerde methode kan de lak van het voertuig beschadigen en een aanzienlijke daling van de marktwaarde van het voertuig veroorzaken.

Voordelen van ongeverfde carrosseriecorrectie

De reden waarom de ongeverfde carrosseriecorrectie, die de voorkeur heeft van voertuigeigenaren in het algemeen, erg nuttig is voor voertuigeigenaren, is dat de originele staat van het voertuig niet is beschadigd en dat de waarde dus niet verloren gaat. Een ander voordeel is dat, aangezien er geen verf of pasta wordt gebruikt, wordt voorkomen dat de kleur van de te gebruiken verf met de eigen lak van het voertuig afwijkt. En daarnaast wordt het tegenwoordig door experts gebruikt als een zeer economische methode.

Hoe kan ik een ongelakte carrosserie repareren?

Een van de verwerkingsmethoden staat bekend als de correctie door op de achterkant van de kap te drukken. Staafvormige delen die aan de achterkant van het ingeklapte deel van het voertuig worden gebruikt, worden gebruikt bij het aandrukken van het achterste deel van de motorkap. Met deze onderdelen wordt het met een massagemethode op de depressie aangebracht. Als er tijdens dit proces een externe ruwheid optreedt, kunnen deze ruwheden door een ander proces worden gecorrigeerd. Bij deze methode moeten de materialen achter het beschadigde gebied worden verwijderd.

Een andere methode is stofzuigen. Deze methode wordt gebruikt bij voertuigen waarbij de achterkant van de carrosserie niet kan worden gebruikt. Bij deze methode wordt de lak van de voertuigen niet beschadigd.

Een andere procesmethode staat bekend als de magnetische toegepaste methode. Deze methode wordt tegenwoordig gebruikt als een zeer effectieve methode. Bij deze procesmethode is het niet nodig om de materialen te verwijderen. Het is een zeer tijdbesparende verwerkingsmethode. Het maakt correctie van de schade mogelijk zonder de verf in het beschadigde gebied te beschadigen met frequentiegolven. Bovendien zijn er in deze methode programmafuncties op basis van de locatie van de schade en kunnen deze instellingen worden gemaakt.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties