45 extra voertuigen zullen dienen voor KPSS in Diyarbakır

Extra voertuig zal dienen voor Kpss in diyarbakir
Extra voertuig zal dienen voor Kpss in diyarbakir

De grootstedelijke gemeente Diyarbakır zal in het weekend openbaar vervoer blijven aanbieden voor degenen die zijn vrijgesteld van de avondklok en gezondheidswerkers, die zullen worden geïmplementeerd in overeenstemming met de beslissingen die zijn genomen in het presidentiële kabinet dat is verzameld op 17.11.2020 en de circulaire nr. 18.11.2020 van het ministerie van Binnenlandse Zaken van 19161.


Het Department of Transportation van de Metropolitan Municipality van Diyarbakır zal zijn openbaar vervoersdienst in het weekend voortzetten voor degenen die zijn vrijgesteld van de avondklok en gezondheidswerkers in overeenstemming met de circulaire nr. 18.11.2020 van het ministerie van Binnenlandse Zaken van 19161. Degenen die zijn vrijgesteld van de avondklokbeperkingen die van toepassing zijn tussen 20 uur 's nachts en 2020 uur overdag, ingaande vanaf 20 uur op vrijdag 00 november 20, en degenen die zijn vrijgesteld van het uitgaansverbod en gezondheidswerkers, hebben 00 routes binnen de stad en 10 voertuigen in 00 districten. openbaar vervoer gaat door.

Voor het Public Personnel Selection Exam voor voortgezet onderwijs (KPSS), dat op zondag 22 november 2020 wordt gehouden, worden 41 voertuigen toegevoegd aan de stad en 4 voertuigen in de districten, naast de voertuigen voor openbaar vervoer die door de Metropolitan Municipality zullen dienen om het vervoer van studenten, ouders en examinatoren te verzorgen. Op zondag zullen openbare bussen, minibussen en commerciële taxi's het openbaar vervoer blijven aanbieden om ervoor te zorgen dat studenten en werknemers niet lijden.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties