Binnenlandse auto TOGG, Turkije om een ​​bijdrage te leveren aan de technologische accumulatie

tOGGer de technologische knowhow zal de vloer turkiyenin maken
tOGGer de technologische knowhow zal de vloer turkiyenin maken

Voorzitter Erdal, tuinman van de Kamer van Koophandel in Istanbul, die benadrukte dat het Turkse binnenlandse automobielproject van strategisch belang is tOGGer "TOGG, is meer dan de binnenlandse automobielfabrikanten. Turkije zal bijdragen aan de technologische ervaring. Als ISO zijn we klaar voor onze taak voor TOGG bij het ondersteunen van de binnenlandse technologieproductie ”.


TOGG GurcanTurkoglu Karakas, CEO: "Het percentage nativisme in personenauto's varieert tussen 19,6 procent en 66,3 procent in Turkije. Bij TOGG streven we ernaar de productie te starten met 51 procent lokaal en de toeleveringssector in de komende drie jaar te transformeren en ons te richten op 68 procent binnenlandse inhoud. "

Istanbul Chamber of Industry (ISO) in november regelmatige bijeenkomst van de Assembly of Turkey "Cars Initiative Technology, R & D en Design Belang voor ons en onze economie Industry" werd geleid door videoconferentie via het digitale platform met de belangrijkste agenda. In zijn openingstoespraak door ICI-voorzitter Erdal tuinman ISO Assembly of online meeting, was de Turkse Automobile Enterprise Group (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Karakas aanwezig als gastevaluaties die op de agenda stonden.

Erdal Bahçıvan, voorzitter van de Raad van Bestuur van ISO, vestigde in zijn toespraak de aandacht op het feit dat de meest ernstige van de radicale transformatie die in bijna elke sector op het gebied van technologie wordt ervaren, wordt ervaren in de auto-industrie, en dat de innovaties in de komende 5-10 jaar veel groter zullen zijn dan de ontwikkelingen in de afgelopen 50 jaar. In deze grote transformatie; Bahçıvan benadrukte dat autonoom rijden en elektrische voertuigen voorop lopen en zei: “Auto's veranderen in slimme computers die communiceren met hun omgeving. We hebben het over een wereld waarin internet niet in de auto zit, maar de auto zelf wel op internet. Daarom, naarmate onze steden, huizen en fabrieken slimmer worden, verandert onze auto in een leefruimte. We naderen een periode waarin letterlijk alles met elkaar verweven is, alles met elkaar verbonden is, stap voor stap. In een periode waarin rollen in de wereldwijde auto-industrie opnieuw worden gedefinieerd, heeft ons land ook op de knop gedrukt om het binnenlandse automerk tot leven te brengen ”.

TOGG, een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van onze auto-industrie

TOBB-materiaal en binnenlands autoproject dat eigenaar is van spirituele tOGGer, de industriëlen hebben ook een strategisch belang, en onderstrepen dat tarief dat hij als een van de projecten tuinman, de Turkse auto, een globaal bedrijf zei dat ze van ganser harte geloven dat ze zich aanpassen aan de verwachte structurele veranderingen in de automobielsector. Bahçıvan verklaarde dat het Ministerie van Industrie en Technologie dit project ook ondersteunt en vervolgde zijn woorden als volgt:

"Wij geloven dat de Turkse Cars Initiative Group een belangrijke mijlpaal is in de ontwikkeling van de auto-industrie. Werken met lokale leveranciers in dit project; Het is van groot belang voor zowel het opzetten van een duurzame toeleveringsketen als het vergroten van de binnenlandse toegevoegde waarde. Onze ervaringen, "Turkey's Car" door ons land bij elkaar te brengen en het is tijd voor het creëren van toegevoegde waarde. Onze technologische knowhow in Turkije, Car Project die ook de weg baant voor vele andere sectoren, zal ook ontsteken. Technologie die technologie produceert en exporteert bij het creëren van een reis naar Turkije, zal een belangrijke mijlpaal in de beweging zijn. Het 'Turkey's Car'-project is meer dan de binnenlandse autofabrikanten. Turkije zal bijdragen aan de technologische ervaring. Begeleid door dit begrip, zijn we in Turkije Automotive klaar om onze plicht in het projectproces te vervullen. "

Er zijn fundamentele stappen gezet voor een duurzame groene economie

Benadrukkend dat het begrip dat belang hecht aan het milieu in de auto-industrie een prioriteit is geworden, zei Bahçıvan: “De negatieve effecten van auto's op fossiele brandstoffen op het milieu, de afname van fossiele brandstoffen na een bepaalde periode en de buitensporige schommelingen van de olieprijzen versnellen de ontwikkelingen met betrekking tot elektrische auto's. Daarnaast zijn de daling van de prijzen voor elektrische auto's en het opzetten van een adequate laadinfrastructuur een andere reden waardoor het aantal van deze voertuigen toeneemt. Met China, 's werelds grootste automarkt, gevolgd door landen als het VK, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk, die aankondigden het gebruik van benzine- en dieselvoertuigen in de nabije toekomst te verbieden, zal de verspreiding van elektrische auto's ongetwijfeld versnellen. Samengevat; De automobielsector zet zeer ingrijpende stappen op het gebied van aanpassing aan de Duurzame Groene Economie. In deze context, autobedrijven die strijden om concurrentievoordeel en landen die willen opklimmen in de autoproductie; "De eerste stap die moet worden gezet, is het verder versterken van haar activiteiten op het gebied van design en R&D die kunnen meebewegen met de trends in de industrie."

Karakaş: "We beginnen met een lokalisatiegraad van 51 procent"

In zijn toespraak benadrukte Gürcan Karakaş, CEO van TOGG, de rol van TOBB bij de integratie van "babayiğit" -organisaties door te zeggen: "Als er geen TOBB was, zou dit project niet bestaan". Karakas, intellectuele en industriële eigendomsrechten 100 procent van Turkije "vrij en onafhankelijk" zal in tOGGer zijn met betrekking tot de lokale inhoud van het "Ministerie van Industrie en Technologie, volgens gegevens in ons land varieert personenauto's tussen auto's met 19,6 procent en 66,3 procent lokale inhoud van de . Met andere woorden: 60 procent is bereikt in 66 jaar. Bij TOGG streven we ernaar om de productie te starten met 51 procent met een toeleveringsindustrie die geen ervaring heeft met de productie van elektrische voertuigen, en door de toeleveringsindustrie in de volgende drie jaar te transformeren, streven we naar een binnenlandse inhoudsratio van 68 procent ”.

101 procent van 75 leveranciers is lid van TAYSAD

Karakaş gaf in zijn toespraak informatie over de ontwikkelingen in de sector en de situatie bij TOGG en zei: “We hebben de leveranciersselectie afgerond. Van de 101 leveranciers is 75 procent binnenlands, waarvan de meerderheid TAYSAD-lidorganisaties zijn en 25 procent organisaties van over de hele wereld. We hebben een overeenkomst getekend met Farasis, die zich heeft bewezen voor de batterij, misschien wel het belangrijkste onderdeel van de elektrische auto. Als we het niet uit de eigen voorraad kunnen halen, moeten we bijna daar het beste kopen. We hebben tot nu toe 200 start-ups onderzocht en zijn met 9 daarvan gaan samenwerken. In Gemlik krijgen we 1,2 duizend vierkante meter op een totaal van 175 miljoen vierkante meter grond en creëren we werkgelegenheid voor 4.300 mensen. Omdat we ons in het aardbevingsgebied bevinden tijdens de bouw van onze faciliteiten, zijn er 50 grondversterkingskolommen geproduceerd met voldoende cement om twee wolkenkrabbers van 17 verdiepingen te bouwen. Het aantal van deze kolommen dat onder de grond is gebouwd, zal 500 duizend bereiken. We bouwen ook de schoonste faciliteit van Europa op in termen van lage koolstofvoetafdruk en uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS). Onze faciliteit, met een jaarlijkse capaciteit van 41 voertuigen, zal tegen 175 een totale productie van 2032 miljoen hebben. De productie van C-sedan en hatchback, B-SUV en lichte bedrijfsvoertuigen zal plaatsvinden in de jaren die volgen op onze C-SUV. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties