Er werden administratieve procedures gevoerd tegen 9 duizend 583 mensen die zich niet aan het beperkingsbesluit hielden

Er werd bestuursrechtelijk opgetreden tegen duizend mensen die zich niet aan het beperkingsbevel hielden.
Er werd bestuursrechtelijk opgetreden tegen duizend mensen die zich niet aan het beperkingsbevel hielden.

Administratieve sancties werden opgelegd aan 9 mensen die zich niet aan de avondklok hielden.


De verklaring van het ministerie van Binnenlandse Zaken luidt als volgt: In de loop van de Covid-19-epidemie die ons land in maart trof, is geconstateerd dat er een toename is geweest in ons land en in de hele wereld.

Vanwege deze toename in de loop van de epidemie werden er in het weekend beperkingen opgelegd aan de avondklok, in overeenstemming met de beslissingen die werden genomen in het presidentiële kabinet, dat werd voorgezeten door onze president.

In deze context zijn de uitgaansverboden beperkt van 21 uur op zaterdag 20 november tot 00 uur op zondag 22 november en van 10 uur op zondag 00 november tot 22 uur op maandag 20 november, met uitzondering van uitzonderingen.

Onze burgers hebben zich grotendeels aangepast aan het beperkingsbesluit. Er werden administratieve of gerechtelijke procedures gevoerd tegen onze burgers die zich niet aan het beperkingsbesluit hielden, ook al was het maar een klein aantal. In het kader van de algemene hygiënewet en de relevante artikelen van de TCK werd gerechtelijke of administratieve actie ondernomen bij in totaal 9 personen die zich niet aan het genoemde beperkingsbesluit hielden.

Het is uitermate belangrijk om te voldoen aan de maatregelen die zijn genomen om de coronavirus-epidemie te bestrijden, zoals dat tot nu toe het geval was.

Gezien de offers die we tot dusver hebben gebracht, moeten we onze reinigings-, masker- en afstandsmaten nauwkeurig blijven toepassen.

Laten we niet vergeten dat zolang we de maatregelen strikt naleven, we de coranavirus-epidemie onder controle kunnen houden en sneller kunnen normaliseren.

We danken onze geliefde natie nogmaals voor hun geduld, opoffering en toewijding in dit moeilijke proces.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties